Büyükşehir Basketbol Takımı Grubunu Lider Olarak Bitirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediye basketbol takımı, bölgesel ligde oynadığı ilk tur 2. devre maçlarında kendi grubundan lider olarak çıktı.

Grubundaki son maçına Osmaniye Gençlikspor basketbol takımı karşısına çıkan Büyükşehir Belediyesi basketbol takımı, Kamil Ocak Spor salonundaki karşılaşmayı 1.periyotta 23-11, 2.periyotta 25-15, 3.periyotta 29-08 ve 4.periyotta 31-08'lik skorlarla 108-42 sayı üstünlüğü ile kazandı.
Takımın başarılı oyunundan memnun olan Gaziantep Büyükşehir Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "Grubumuzdaki bütün müsabakalara aynı ciddiyetle baktık. Gruptaki ilk tur maçlarını namaglup olarak 1. bitirdik. Takımımız 2. turda I Grubundan gelen Adanaspor, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi ile karşılaşacak. 2. tur ilk maçımızı ise 20 Şubat 2010 Cumartesi saat 17.00'de Kamil Ocak Spor Salonunda Kayseri Melikgazi Belediyesi ile oynayacağız. 2. turu da mağlup olmadan tamamlayıp
5-10 Nisan 2010 tarihlerinde Konya'da yapılacak olan yarı final müsabakalarına avantajlı olarak gitmek istiyoruz" dedi.
Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı sergileyeceklerini söyleyen Güzelbey, "Sakat oyuncu olmadan 2.Lig hedefine ulaşacağız" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile