Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması

BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Fatma şžahin, Yamaçtepe'nin imara açılacağŸını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şžahin, Gaziantepli vatandaşŸlarının beklentilerinin önemli ve değŸerli olduğŸunu belirtti.

Milletvekili ve bakan olduğŸu dönemde beklentilerin yüksek olduğŸunun farkına vardığŸını vurgulayan şžahin, şŸunları kaydetti:
"Bugün halkımıza verdiğŸimiz sözün gereğŸi olarak Yamaçtepe'yi meclise getiriyoruz. Yamaçtepe'de modern sosyal tesisler, camisi, okulu, yeşŸil alanları ve tüm donatılarıyla imar planlaması yaptık. Bu çalışŸma meclisimize geldi ve bunun takibini yapacağŸız. şžehrimize ve Yamaçtepe'yi bekleyen bütün hemşŸerilerimize hayırlı uğŸurlu olsun diyorum."
Yamaçtepe konusunda iki şŸeyin önemli olduğŸuna dikkati çeken şžahin, bunların, verilen sözün arkasında durmak ve şŸehrin konut ihtiyacını karşŸılamak için sürekli imar mastır planının göz önünde bulundurmak olduğŸunu aktardı.
İmar ve konut alanı üretmeye devam edeceklerine işŸaret eden şžahin, "İnşŸallah 80 bin kişŸinin yaşŸayabileceğŸi planlı bir alan olacak. LJok güzel bir planlama yapıldı ve herkesin içine sinebilecek bir planlama oldu" ifadelerini kullandı.
şžahin, Yamaçtepe'nin imar planının en kısa zamanda meclise geleceğŸini kaydetti.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile