Büyüksehir Belediyesi, Gençleri Birbirinden Güzel Etkinliklerle Bulusturacak

Büyüksehir Belediyesi, Gençleri Birbirinden Güzel Etkinliklerle Bulusturacak

İçel Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda gençleri birbirinden güzel etkinliklerle bulusturacak. Çesitli etkinliklerin gerçeklestirilecegi 15-19 Mayis Gençlik Haftasi kapsaminda Mabel Matiz Özgecan Aslan Baris Meydani’nda, Manus Baba da Tarsus’ta sahne alacak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Emrullah Taskin, bu yil 105. yili kutlanan 19 Mayis için hazirlanan etkinlikler hakkinda bilgi vererek, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmak üzere Samsun’a çiktigi 19 Mayis’i, 15-21 Mayis arasinda sehrin her noktasinda degisik aktivitelerle, konserlerle ve spor organizasyonlari ile kutluyacagiz. Hafta boyunca her gün birkaç noktada etkinligimiz olacak. Güzel, coskulu ve dolu dolu bir Gençlik Haftasi kutlamayi planliyoruz" dedi.

Etkinlik programi belediyenin sosyal medya hesaplarinda

İçellileri 19 Mayis’i etkinliklerle kutlamaya davet eden Taskin, vatandaslarin etkinlik programini belediyenin sosyal medya hesaplarindan takip edebileceklerini belirtti.

Etkinlikler kapsaminda 18 Mayis’ta Mabel Matiz’in Özgecan Aslan Baris Meydani’nda, Manus Baba’nin ise Tarsus Cumhuriyet Meydani’nda konser verecegini ifade eden Taskin, "İçel’e ve Atatürk’ümüze yakisir bir kutlama programi hazirladik. Özgecan Aslan Baris Meydani’nda 5 gün boyunca birbirinden eglenceli etkinlikler İçelli gençlerle bulusacak. Etkinliklerimize tüm vatandaslarimizi bekliyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile