Büyüksehir Ile Yaz Dönemi Rengarenk Geçecek

Büyüksehir Ile Yaz Dönemi Rengarenk Geçecek

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin eglenceli, dolu dolu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri adina tesisleriyle de ön plana çikiyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi, Spor A.S., Büyüksehir Belediyesi KAYMEK, Büyüksehir Belediyesi Sanat Akademisi Yaz Kurslari ile yaz boyunca Kayserililere hizmet verecek.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in öncülügünde Büyüksehir Belediyesi Kayserililere yazin ruhunu saglikli, sportif ve egitim içerikli bir sekilde sürdürmeleri için birçok tesisin ve kurslarin kapilarini açti. 7’den 70’e tüm vatandaslar yaz tatilinde Büyüksehir Belediyesi tesislerinin tadini çikaracak.

Sanat Akademisi Kurslari Dolu Dolu

Buna göre Büyüksehir Belediyesi Sanat Akademisi Yaz Kurslari’nda çocuklar 9-15 yas kategorisinde baglama, gitar, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, yan flüt; yetiskinler 16 yas ver üzeri kategorisinde baglama, bateri, gitar, halk oyunlari, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, ud ve yan flüt branslarinda egitimlerle kültür sanat hizmeti sunulacak.

KAYMEK, Hem Egitecek Hem Ögretecek

KAYMEK, Sanat ve Mesleki Egitim Kurs Merkezleri’nde 2024 Yili Yaz Dönemi’nde 9 farkli tesiste sanatsal, mesleki ve kisisel gelisim kurslari devam edecek. Yabanci dillerden kisisel gelisime, el sanatlarindan hobi kurslarina, bilisim alanindan mesleki gelisime kadar çok genis bir yelpazede düzenlenecek olan kurslar, 1 Temmuz 2024 tarihinde baslayacak ve kursun mahiyetine göre 2 aydan 4 aya kadar farkli sürelerde tamamlanacak.

Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. Tesisleriyle Yaz Rengârenk

Öte yandan Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. Sümer Yüzme Havuzu, Belsin Yüzme Havuzu, Anadolu Harikalar Diyari Spor Tesisleri, Sukaypark, Halisahalar, Basketbol-Voleybol saha kiralama, Tenis Kort Kiralama, Buz Pisti gibi birçok tesisiyle vatandaslarla bulusacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile