Büyüksehir KAYMEK'ten Türkiye'de Bir Ilk Açiklamasi Eczaci Asistanligi Kursu

Büyüksehir KAYMEK'ten Türkiye'de Bir Ilk Açiklamasi Eczaci Asistanligi Kursu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin mesleki egitim ve kurslarda öncü kurulusu Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) Türkiye’de bir ilke imza atti. Eczacilarin ihtiyaç duyduklari nitelikli Eczaci Asistanlari yetistirmeyi amaçlayan Büyüksehir KAYMEK’in baslattigi ’Eczaci Asistanligi’ kurs kayitlari kontenjani doldu.



Kayseri Büyüksehir Belediyesi Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlari ve vatandaslarin talepleri dogrultusunda kent genelindeki tesislerinde on binlerce insana dokunan mesleki egitim ve kurslari ile ömür boyu ögrenmeye katki sunan KAYMEK, Türkiye’de bir ilki gerçeklestirdi. Geçtigimiz günlerde Büyüksehir Belediyesi Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve 12. Bölge Kayseri Eczaci Odasi Yönetim Kurulu Baskani Uzm. Ecz. Ugur Nuri Akin’in katilimlariyla KAYMEK ile Kayseri Eczaci Odasi arasinda ‘Eczaci Asistanligi ile Sanat ve Mesleki Kurslar Düzenlemesine Iliskin’ is birligi protokolü imzalanmisti. Protokol dogrultusunda kollari sivayan Büyüksehir KAYMEK, Türkiye’de bir ilki gerçeklestirerek ’Eczaci Asistanligi’ kursu baslatiyor.

KAYITLAR BASLAR BASLAMAZ KONTENJAN DOLDU

Istihdama yönelik bir çalismayi daha hayata geçirecek yepyeni bir kursu daha vatandaslara bulusturmaya hazirlanan KAYMEK, yüz yüze gerçeklestirilecek kurs için kayit almaya basladi.

’Eczaci Asistanligi’ kursu kayitlarin baslamasiyla birlikte ilk dakikalarda kontenjan kayitlari doldu.

’Eczaci Asistanligi’ Kursu çerçevesinde uzmanlar tarafindan verilecek egitimlerle eczacilarin ihtiyaç duyduklari nitelikli eczaci asistanlari yetistirilerek hem sektörün yetismis personel ihtiyaci karsilanacak hem de bu alanda kendini gelistirmek ve çalismak isteyen vatandaslara istihdam imkâni sunulmus olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile