Büyüksehir, Kayseri Kariyer Konferanslari'nin 3'Üncüsü Gerçeklestirdi

Büyüksehir, Kayseri Kariyer Konferanslari'nin 3'Üncüsü Gerçeklestirdi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan 3’üncüsü düzenlenen Kayseri Kariyer Konferanslari projesi kapsaminda personele ‘Etkili Yöneticilerin 7 Becerisi’ konulu sunum gerçeklestirildi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin kentte üretime ve istihdama katki sunmak amaciyla, isveren ve is arayani bulusturan, üniversite ögrencileri ve mezunlara staj ve is imkâni saglayan önemli bir projesi olan Kayseri Kariyer Merkezi, proje kapsaminda birçok çalisma düzenliyor. Kayseri Kariyer Konferanslari projesi kapsaminda, personele ‘Etkili Yöneticilerin 7 Becerisi’ konulu sunum gerçeklestirildi.

Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen konferansa Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, Kayseri Çalisma ve Is Kurumu Müdürü (ISKUR) Ayse Ak, müdürler ve Büyüksehir Belediyesi personeli katildi.

Konferansta Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan Zenginlikler Sehri filmi izletildi.

Programda konusan Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, zenginlikler sehri Kayseri’de çok sansli olduklarini ifade ederek, istihdama katki saglayan Kayseri Kariyer Merkezi’nin konferanslari kapsaminda 3’üncü kez bir araya geldiklerini dile getirdi.

Kayseri Kariyer’in su an belediyeler tarafindan yürütülen altyapisi en güçlü kariyer merkezi konumunda oldugunu söyleyen Ayaydin, sözlerini söyle sürdürdü:

“Sansli oldugumuzu düsünüyorum. Insallah yeni dönemde de Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ile birlikte çok daha güzel hizmetler yapmak için hepimiz var gücümüzle çalisacagiz. Kayseri Kariyer Konferanslar serisinin 3’ncüsünü düzenliyoruz. Kayseri Kariyer günden güne büyüyor. Özellikle ISKUR Il Müdürümüze de tesekkür etmek istiyorum. Biz etle tirnak gibiyiz. ISKUR’a bagli özel istihdam bürosu burasi. Kayseri Kariyer su an belediyeler tarafindan yürütülen altyapisi en güçlü kariyer merkezi konumunda. Dolayisiyla biz de Kayseri Kariyer’i büyütebilmek, istihdama katki saglayabilmek amaciyla ekip arkadaslarimizla beraber var gücümüzle gayret ediyoruz. Kenan Bey ve Kübra Hanima tesekkür etmek istiyorum.”

Yönetim Danismani, Egitmen Mete Tastan, ‘Etkili Yöneticilerin 7 Becerisi’ konulu personele sunum gerçeklestirdi.

Tastan, iletisim sorunlari ve karsilasilan sorunlara deginilerek bunlarin minimuma indirilmesi için yapilacak ve uygulanacak yöntemlere yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile