Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali 4. Kez Düzenlenecek

Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali 4. Kez Düzenlenecek

Kadin girisimcileri desteklemeyi sürdüren Denizli Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali’nin 4’üncüsünü düzenleyecek. 260 standin açilacagi festivalin kura çekimine katilan Baskan Osman Zolan, “Bu isin sahibi sizsiniz” dedi.



Kadinlara her alanda pozitif ayrimcilik yapan Denizli Büyüksehir Belediyesi, yogun talep üzerine Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali’nin 4’üncüsünü gerçeklestirecek. Türk el sanatlariyla ugrasan kadin girisimci ve kadin sanatkârlarin desteklenmesi, gelismelerine yardimci olunmasi, unutulmaya yüz tutmus sanat ve zanaatlarin yasatilmasi ve aile bütçelerine katki saglamalari amaciyla yapilacak Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali 8-9-10 Mart 2024’te düzenlenecek. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklestirecek festivalde açilacak 260 stant için kura çekimi yapildi. Kura çekimine Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akin, Kadin Meclisi Baskani Bilsen Özen ve çok sayida kadin girisimci katildi.

Baskan Zolan burada yaptigi konusmada, festivalin basari ile sürdügünü ifade ederek, “Son yapilan festivalimiz bir öncekinden daha da basarili oluyor. Sizlerin ürünlerini tanisan vatandaslarimiz bu festivali iple çekiyor” diye konustu.



“Bu isin sahibi sizsiniz”

Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali’nin dördüncüsünün basarili bir sekilde geçecegine inandigini kaydeden Baskan Zolan, “Ürettiginiz ürünler insallah degerinde satilir. Bu isin sahibi sizsiniz, insallah bereketli ve güzel olsun. Kent Konseyimiz, Kadin Meclisimiz de sizlerin yaninda olmaya devam edecek” dedi.



Kura sonucu stantlarin yerlerinin belirlenecegini Baskan Zolan, “Festivalimiz insallah basarili ve güzel geçsin. Denizlimiz Üreten Kadinlar Festivalimizle, sanatimizla, kültürümüzle, birçok etkinligimiz ile yoluna devam etsin. Insallah emeginizin karsiligini alirsiniz. Duamiz, temennimiz bu. Hepinize basarilar ve hayirli isler diliyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmanin ardindan ilk kura çekimini Baskan Zolan yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile