Çalinan Motosikletini Bir Aydir Ariyordu, Sanayide Terk Edilmis Bulundu

Çalinan Motosikletini Bir Aydir Ariyordu, Sanayide Terk Edilmis Bulundu

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde deposundan çalinan ve bir aydir kayip olan motosikletini, polis ekipleri sanayide terk edilmis halde buldu. Motosikletini geri alan sahibi ise “Motorumu sanayi bölgesinde buldular, Allah hepsinden razi olsun” dedi.

Ömercikler Mahallesi 8019’ncu Sokak’ta Ahmet Pirinç, yaklasik bir ay önce komsusunun deposuna biraktigi motosikletini yerinde bulamadi. Durumu ihbar etmesi üzerine polis ekipleri konuya iliskin inceleme baslatti. Yapilan çalismalar neticesinde kayip olan motosiklet, yaklasik bir ay sonra sanayi sitesi içinde bir dükkanin önünde bulundu. Motosiklet üzerinde çalisma yagan ekipler, sase numarasinin kazildigini ve süphelinin motosikletle hirsizlik yapacagi bölgelerde kesif yaptigi tespit edildi. Yapilan çalismalar çerçevesinde ise isminin T.C. oldugu belirlenen süpheli, ruhsatsiz silah ve uyusturucu maddeyle yakalayarak gözaltina aldi. Emniyetteki islemleri sonrasinda adliyeye sevk edilen süpheli tutuklandi.

“Motorumu sanayi bölgesinde buldular”

Yaklasik bir aydan beri motosikletini arayan Ahmet Pirinç, “Bundan bir ay önce motosikletimi yine ayni yerine koymustum ve baktigimda motorumun yerinde olmadigini gördüm. O günden beri ariyordum. Simdi motorumu bulduk ve katiyen benim motorum çünkü her yerinden taniyorum isaretleri belli zaten. Motorumu sivil polis arkadaslar buldu ve gecenin 03.00’inda beni arayip motoru teyit etmek için beni çagirdilar. Motorumu sanayi bölgesinde buldular, Allah hepsinden razi olsun, hepsine tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile