Çarsamba'da 'Köyümde Senlik Var' Etkinligi

Çarsamba'da 'Köyümde Senlik Var' Etkinligi

Çarsamba Belediyesi tarafindan 3 haftadir devam eden “Köyümde Senlik Var” programlari, Alli Mahallesi okul bahçesinde gerçeklesen program ile bu yil son buldu.

Çarsambalilarin yogun ilgisiyle gerçeklesen programlara katilan vatandaslar eglence dolu dakikalar yasadi. Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Bu tarz programlarla hemsehrilerimizle bir araya gelmeye devam edecegiz” dedi.

Çarsamba Belediyesi ilk kez geçen yil düzenledigi Köyümde Senlik Var etkinliklerine bu yil da kaldigi yerden devam ederek vatandaslarla bulustu. Köyümde Senlik Var programlari boyunca çocuklar sokak oyunlari ve illüzyon gösterileri ile cosarken; halk oyunlari gösterisi ve yerel sanatçilarin konseri izleyicilere eglence dolu dakikalar yasatti.

Çarsamba Belediyesi, Köyümde Senlik Var programlari ile ilçenin dört bir tarafinda belirlenen 9 ayri noktada, her hafta pazartesi, sali ve çarsamba günü çesitli etkinliklerle vatandaslarla bir araya geldi. Çarsambalilarin yogun ilgisiyle gerçeklesen programlar, 24 Agustos aksami Alli Mahallesi okul bahçesinde son buldu.

“Sevgimiz bu kente”

Köyümde Senlik Var programlariyla güzel bir atmosferde Çarsambalilarla bir araya geldiklerini belirten Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Hemsehrilerimizle bir araya geldigimiz her gün, her yer bizim için senlik yeri. Köyümde Senlik Var programlarimiza ilk kez geçtigimiz sene baslamistik. Bu yil da yine kaldigimiz yerden, büyük bir heyecanla devam ettik. Programlarimiz ile çocuklarimiz doyasiya eglendi, büyükler ise günlük hayatin stresinden biraz olsun uzaklasma firsati buldular. Çesitli etkinliklerimizle hem çocuklarimizin hem de büyüklerimizin yüzünün gülmesine sebebiyet verdiysek ne mutlu bize. Bizim isimiz de gücümüz, sevgimiz de bu kente, bu kentin insanina. Insallah daha da güzel programlarla hemsehrilerimizle bir araya gelmeye devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile