Çaycuma Halk Egitim Merkezi TSM Konseri Düzenledi

Çaycuma Halk Egitim Merkezi TSM Konseri Düzenledi

Zonguldak’ in Çaycuma ilçesinde Çaycuma Halk Egitimi Merkezi bünyesinde açtigi “Sarkilar bizi söyler, bizde sarki söyleriz” Türk Halk Müzigi konseri ile müzik ziyafeti yasandi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçeklesen konsere Kaymakam Mehmet Göze ve esi Cansu Baran Göze, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Bas, Sube Müdürü Muharrem Yol, Devrek Ilçe Milli Egitim Müdürü Ercan Kahya, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Alagöz, Ak Parti Ilçe Baskani Birol Yigit, Kent Konseyi Baskani Tugrul Dereli, Çanakçilar Sirketinin sahibi Mithat Çanakçi, ögretmenler ve davetliler katildi.

“Sarkilar bizi söyler, bizde sarki söyleriz” konseri öncesi konusma yapan Çaycuma Halk Egitimi Merkezi Müdürü Ismail Üzülmez, “Milli Egitim Bakanligimizin “Sarkilar bizi söyler, bizde sarki söyleriz" projesiyle, Çaycuma Halk Egitimi Merkezi olarak yaklasik iki buçuk, üç ay önce baslamis oldugumuz çalismalarimizi sizlere sunmak üzere huzurlarinizdayiz. Bu anlamli günde, bizlerle birlikte oldugunuz için, hepinize hos geldiniz diyor ve her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Milli Egitim Bakanimiz Mahmut Özer’in vizyonuyla, Bakanligimizin çatisi altinda baslattigimiz “Sarkilar bizi söyler, bizde sarki söyleriz” projesi Türkiye’nin her kösesinde öz musikimizin on binlerce amatör müzik severin dilinde çaglamasini sagladi. Çalismalarimiz konserlere dönüstükçe gurur ve mutlulugumuz artiyor. Sanatimiza verdigi yüksek deger ve büyük destekleri için Bakanimiz Mahmut Özer’e huzurlarinizda sükranlarimizi sunmayi bir borç biliyoruz” dedi.

Türk Halk Müzigi Koro Sefi Mustafa Kömürcü davetlilere selam vererek konseri baslatti. Çaycumalilara muhtesem bir türkü gecesi yasatan Türk Halk Müzigi Korosu dinleyiciler tarafindan ayakta alkislandi. Dolu dolu 1 buçuk saat süren konser sonunda Ilçe Kaymakami Mehmet Göze, Türk Halk Müzigi Koro Sefi Mustafa Kömürcü’ye çiçek takdim etti. Toplu hatira fotografi çekimi sonrasi konser sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile