Cebel Belediyesi’nden Bursa’ya Teşekkür Ziyareti

Cebel Belediyesi’nden Bursa’ya Teşekkür Ziyareti

Bulgaristan’ın Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer teşekkür ziyaretleri için Bursa’ya geldi.

Ömer, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Cebel’e verdiği desteklerden ötürü Başkan Recep Altepe’ye teşekkür etti.

Başkan Altepe, Bulgaristan’da geçen ay yapılan belediye seçimlerinde güven tazeleyen Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer ile Tarihi Belediye Binası’nda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nden büyük destek gördüklerini anlatan Ömer, Başkan Altepe’ye yanlarında olduğu için teşekkür etti ve Bulgaristan’a davet etti.

Başkan Altepe, Bulgaristan’ın Bursa için çok önemli olduğunu anlatarak, “Doğu Avrupa ve Balkanlar`daki kardeşlerimiz bizim için çok önemli. Bulgaristan’da yaşayan hemşerilerimizin gücü, bizim gücümüzdür; onların mutluluğu da bizim mutluluğumuzdur. Bizim herhangi bir beklentimiz yok. Kendi kültürlerini ve dillerini yaşayanlara, kültürel ve sosyal anlamda destek olmak bizim için de önemli.” diye konuştu.

Eksiklerin giderilmesi noktasında Balkanlar`da güzel adımlar atıldığına değinen Başkan Altepe, yerel yöneticilerin çalışmalarıyla Bursa’nın bu konuda öne çıktığını ifade etti. Başkan Altepe, “Akrabalarımız ve dostlarımızın orada huzurlu olmaları Türkiye için önemli. Bu sadece Bulgaristan için değil, diğer ülkeler için de geçerlidir. Bu bölgelere en çok faydası olacak ülke Türkiye’dir. Biz her zaman yanınızdayız.” diyerek dostluk mesajları verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile