Cemar Mermer Ve Traverten Sektörde Bir Kez Daha Zirvede

Cemar Mermer Ve Traverten Sektörde Bir Kez Daha Zirvede

Rey Medya tarafindan is dünyasinin en iyilerini bir araya getirme amaciyla düzenlenen ‘Uluslararasi Marka ve Prestij Ödülleri’ töreninde Kula’dan dünyanin dört bir yanina ihracat yaparak ülke ekonomisine büyük katki saglayan Cemar Mermer ve Traverten, ‘Yilin Lider Dogaltas Üretim ve Ihracat Firmasi’ ödülüne layik görüldü. Bu basarili ödülü, firmanin Genel Müdürü Yusuf Yalçin, ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken’in elinden aldi.

Ihracat ve istihdam odakli çalismalariyla sektörde öncü firmalar arasinda yer alan Cemar Mermer ve Traverten, bir basariya daha imza atti. Kula’dan dünyanin dört bir yanina ihracat yaparak uluslararasi pazarda önemli bir söz sahibi olan Cemar Mermer ve Traverten, Rey Medya tarafindan marka algisini güçlendirmek, liderleri ve inovasyonu ödüllendirmek ve is dünyasinin en iyilerini bir araya getirmek için düzenlenen “Uluslararasi Marka ve Prestij Ödülleri” töreninde “Yilin Lider Dogaltas Üretim ve Ihracat Firmasi” ödülüne layik görüldü.

Göreve geldigi günden bugüne kadar basari üstüne basari ekleyerek firmanin büyümesinde büyük rol alan firmanin Genel Müdürü Yusuf Yalçin, bu basarili ödülü ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken’in elinden aldi.

500’ü askin kadrosuyla 40’tan fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine sagladigi katkilarin yani sira sektörün de nabzini tutmaya devam ettiklerini dile getiren Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçin, bu basarida emegi olan ekip arkadaslarina tesekkür ederek; “ Rey Medya’nin düzenledigi “Uluslararasi Marka ve Prestij ödülleri” programina katildik. Bilisim Müdürümüz Salim Pehlivan bey ve basin danismanimiz Hasan Yigen bey ile birlikte katildigimiz programda Cemar Traverten&Marble olarak “Yilin Lider Dogaltas Üretim ve Ihracat Firmasi” ödülünü almis olmanin gururunu yasadik. Yönetim Kurulu Baskanimiz Ahmet Öksüz’ün önderligindeki 500 kisilik dev ekibimizin her bir ferdinin emegine saglik diyor, Allah nazardan korusun ve basarilarimizin daim olmasini Cenab-i Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile