Cep Telefonunu Almak Için Içeri Girdi, Tiner Kutusu Patlayinca Kendini Disari Atti

Cep Telefonunu Almak Için Içeri Girdi, Tiner Kutusu Patlayinca Kendini Disari Atti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde bir isletmenin yemekhane ve dinlenme alani olarak kullandigi barakada çikan yanginda baraka kullanilamaz hale geldi.

Odun sobasindan çiktigi belirtilen yangin sirasinda barakada kimsenin olmadigi, içerideki cep telefonunu almak için giren bir çalisanin yanmaktan son anda kurtuldugu bildirildi.

Manavgat-Alanya D-400 Karayolu üzeri Karaöz Mahallesi alti mevkiinde bulunan Tel Örgü ve Çit sektöründe faaliyet gösteren isyerinde çikan yangin Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Merkez Karakolu ekiplerini alarma geçirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, isyerinin yemekhane ve personelin dinlenme alani olarak kullandigi barakada çikan yangini kisa sürede söndürürken, baraka tamamen yanarak kullanilamaz hale geldi. Yanginin söndürülmesinin ardindan yapilan incelemede, barakada bulunan malzemelerin tamamen yandigi, odun sobasinin parçalandigi gözlendi. Telefonunu almak için girdigi barakada yanmaktan son anda kurtulan isyeri çalisani, içeriye girdiginde tiner kutusunun patladigini ve alevlerin barakayi tamamen sardigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile