Çevikel Açiklamasi Saglik Yatirimlari Kalkinmayi Da Güçlendiriyor

Çevikel Açiklamasi Saglik Yatirimlari Kalkinmayi Da Güçlendiriyor

DOSABSIAD, üyelerine özel avantajli saglik hizmeti saglamak için kisa süre önce hizmete baslayan Doruk Saglik Grubu ile is birligi protokolünü hayata geçirdi. Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, saglik yatirimlariyla da kalkinmanin güçlendirilebilecegini söyledi.

Demirtas Organize Sanayi Bölgesi Is Insanlari Dernegi (DOSABSIAD) ile Özel Doruk Saglik Grubu arasinda avantajli saglik hizmetine yönelik is birligi protokolü imzalandi. Törene; DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Vedat Kayaoglu ve Özel Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Baskani Dr. Ömer Yavuz Namli katildi.

"Üyelerimizin yaninda olmayi sürdürecegiz"

Güçlü bir ülkeye giden yolun saglikli bireyler yetistirmekten geçtigini kaydeden DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, "Tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi döneminde saglik kuruluslarinin ne kadar hayati önemde oldugunu gördük. Saglikli bir toplum ve bireyler olmadan üretimde ve kalkinmada güçlü olamayiz. DOSABSIAD olarak hayata geçirdigimiz bu yeni protokol ile her alanda oldugu gibi saglik hizmetleri alaninda da 50 binin üzerinde çalisani olan bölgemizin, üyelerimizin yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.

Kisa süre önce hizmet vermeye baslayan Doruk Nilüfer Hastanesi’nin önemli bir ihtiyaci karsilayacagini da dile getiren Baskan Çevikel, “Bursa; son yillarda hem kamu, hem de özel sektörün yatirim yaptigi bir sehir. Uzun yillardir sehrimizde hizmet veren Doruk Saglik Grubu’nun saglik tesisleri zincirine ekledigi son halkanin, sadece Bursa degil çevre illerdeki vatandaslarimiz için de sifa kaynagi olacaktir. Bu yatirimdan dolayi emegi geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çevikel’e tesekkür

Sektördeki hizli degisimleri yakindan takip ederek saglik kuruluslarina tasidiklarini ve basta Bursa olmak üzere tüm bölgenin hizmetine sunduklarini söyleyen Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Baskani Dr. Ömer Yavuz Namli ise, “Hastanenin insa edilmesi kadar saglik sektöründeki modern cihazlarin ve yeni tedavi tekniklerinin de takip edilmesi de o kadar önemlidir. Ekibimizi olustururken bu noktalara çok dikkat ettik. Insanlarimizin baska sehirlerden sifa aramamasi için Bursa’daki ihtiyaçlari göz önünde bulundurarak projemizi hayata geçirdik. DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel ile imzaladigimiz protokol kapsaminda Bursa’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan DOSAB’a, DOSABSIAD üyelerine saglik hizmeti sunacak olmak bizler için büyük bir mutluluk. Sayin Çevikel’e is birligi için çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile