Chp’li Baydar Kuyucak ve Karacasu’da Halkla Buluştu

Chp’li Baydar Kuyucak ve Karacasu’da Halkla Buluştu

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Aydın’da gerçekleştirmiş olduğu programlarına Kuyucak ve Karacasu İlçeleri ile devam etti.

Kuyucak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yıldönümü dolayısıyla resmi törene katılan Baydar, İlçe’de Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığı ziyaret etti. Daha sonra yanındakiler ile birlikte Kuyucak İlçesine bağlı Kurtuluş Beldesine geçen Baydar burada vatandaşlarla sohbet etti.

Kuyucak programının ardından Karacasu’ya geçen Baydar, İlçe Örgütü ile birlikte sırasıyla Tepecik, Bingeç, Yaykın, Yolüstü, Tekeliler, Nargedik ve Yazır Köylerini ziyaret etti. Vatandaşlardan oldukça ilgi gören Baydar, CHP iktidarı için vatandaşlardan oy istedi.

Çiftçinin konuşacak takatinin kalmadığını ifade eden Baydar, hükümetin politikaları sayesinde bir iki yıl içerisinde artık nişan, düğün, sünnet gibi törenlerde takı yerine 2,5 litrelik benzin veya mazot verileceğini belirtti.

İktidarın çiftçilere üretmeyin dediğini, bunun yerine yat alarak denizde güneşlenmelerini tavsiye ettiğini ifade eden Baydar, denizdeki yatların kullandığı mazotun 1 TL olduğunu, üretmek isteyenlere verilen mazotun ise 4 TL olduğunu kaydetti.

Suriye’nin petrol ülkesi olmadığı halde kendi vatandaşlarına 50 kuruştan yakıt verdiğini sözlerine ekleyen Baydar, iktidarın çiftçiyi bilerek cezalandırdığını, vatandaşın bu kötü günlerden kurtulması için de CHP’yi iktidara taşımaları gerektiğini savundu.

2002 yılından itibaren verilen şehitlerin sorumlusununhükümetin uyguladığı yanlış terör politikaları olduğunu iddia eden Baydar, silahını bırakmayan terör örgütüyle Oslo’da pazarlık masasına oturan iktidarın bu yanlışının cezasını bütün ulusun ödediğini belirtti.

Bir doktor GATA’da görev yaptığı yıllarda binlerce Gazi’yi tedavi ettiğini; şehitleri kendi elleriyle ailelerine teslim ettiğini beyan eden Baydar, “Silaha karşı çiçek verme” politikasından bir an önce vazgeçilmesinin gerektiğini sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile