Çorum Belediyesi Semt Pazarlarinda, Ücretsiz Servis, Tarti Kontrol Ve Ürün Denetimi Yapiyor

Çorum Belediyesi Semt Pazarlarinda, Ücretsiz Servis, Tarti Kontrol Ve Ürün Denetimi Yapiyor

Çorum Belediyesi, semt pazarlarinda vatandaslarin güvenli ve rahat alisveris yapabilmesi için çesitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Ücretsiz pazar servisi ile halkin ulasimini kolaylastiran belediye, ürün denetimleri ve tarti kontrol noktalari ile pazar yerlerinde kaliteyi ve güvenligi artirmaya yönelik çalismalar yapiyor.

Çorum Belediyesi olarak her zaman halkin yaninda olduklarini ifade eden Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, semt pazarlarinda her gün belediye ekiplerinin çalismalarini sürdürdügünü ve vatandaslara güvenli alisveris ortami sunmanin gayreti içerisinde olduklarini söyledi.



Zabita Müdürlügü ekiplerinin semt pazarlarinda denetimlerine devam ettigini kaydeden Baskan Asgin, “Zabita ekiplerimiz, vatandaslarin magdur olmamasi ve haksiz kazançlarin önlenmesi amaciyla denetimlerini araliksiz sürdürmektedir. Semt pazarlarinda gerçeklestirdigimiz denetimler, hemsehrilerimizin satin aldigi ürünlerin eksik tartilip tartilmadigi kontrol edilmektedir. Ayrica, eksik tarti veya hileli islem yapan saticilar hakkinda cezai islem uygulanmaktadir. Halkimizin güvenli ve adil bir ticaret ortaminda alisveris yapmasi bizim önceligimizdir. Semt pazarlarinda düzenli olarak denetimler gerçeklestiriyor ve vatandaslarimizin haklarini korumak için gerekli önlemleri aliyoruz” dedi.

Ücretsiz pazar servisi hizmetinin de devam ettigini belirten Baskan Asgin, “Semt pazarlarinin kuruldugu alanlarda, pazar alisverisinden sonra eve dönen vatandaslarin en büyük problemi olan tasima sikintisina çözüm bulmak amaciyla ücretsiz pazar servisi uygulamamizi baslatmistik. Pazardan alisveris yapan hemsehrilerimiz, servislerimizle belirlenen güzergahlardan evlerine kadar birakilmaktadir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile