Çukurova'da En Düsük Kadrolu Isçi Maasi 47 Bin TL Oldu

Çukurova'da En Düsük Kadrolu Isçi Maasi 47 Bin TL Oldu

Sirket isçilerinin ardindan Çukurova Belediyesi’nde kadrolu isçiler de rekor oranda zam almanin sevincini yasiyor. Çukurova Belediyesi imzaladigi toplu sözlesmeye göre ücretlere yüzde yüz zam yapilarak en düsük kadro isçi maaslari 47 bin liraya çikarildi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Isçilerimiz için ne yapsak azdir” dedi.

Çukurova Belediyesi’nde kadrolu isçilerin en düsük maasi 47 bin lira oldu. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve DISK Genel Is Sendikasi Adana 2 Nolu Sube Baskani Serdar Çapar, arasinda kadrolu isçileri kapsayan toplu is sözlesmesi imzalandi. Buna göre ücretlere yüzde yüz zam yapilarak en düsük kadrolu isçi maasi 47 bin liraya yükseltildi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her zaman isçinin emekçinin yaninda olduklarini belirterek, “Isçilerimiz için ne yapsak azdir. Akilci yönetimle belediyeyi borç batagindan kurtardik ve düze çikardik. Artik isçilerimize daha fazla imkan saglayabiliyoruz. Bunun için çok mutluyuz. Her zaman isçimizin yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz. Biliyorum ki onlar da bizim yanimizda olacaklar. 31 Martta hakli davamizda isçilerimizle birlikte büyük zafer kazanacagiz. Isçi kardeslerimizle kazanacagiz” seklinde konustu.

Isçi maaslarinda rekor bir artis yaptiklarini açiklayan Baskan Soner Çetin, “Umuyorum ki bu yaptigimiz artislar diger belediyelere de örnek olacaktir” ifadesini kullandi.

Kisa bir süre önce yine Çukurova Belediyesi ile DISK Genel Is Sendikasi Adana 2 Nolu Sube arasinda sirket isçilerini kapsayan toplu is sözlesmesi imzalanmis ve yine rekor bir artisla en düsük sirket isçisi maasi 35 bin liraya çikarilmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile