Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi '14 Mayis Seçimini Demokrasi Söleni Olarak Görüyoruz'

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi '14 Mayis Seçimini Demokrasi Söleni Olarak Görüyoruz'

Ümraniye Halk Bulusmasi’nda açiklamalarda bulunan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Biz 14 Mayis seçimlerini ülkemizin gelecegine, milletimizin kazanimlarina, devletimizin hedeflerine sahip çiktigimiz bir demokrasi söleni olarak görüyoruz" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan Ümraniye Halk Bulusmasi’nda açiklamalarda bulundu. Erdogan’a Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum da eslik etti.

“CHP demek, çöp demektir, çukur demektir, susuzluk demektir”

Cumhurbaskani Erdogan, “Ümraniye’yi çok seviyoruz. Hele hele Pazar aksami bir baska sevecegiz. Pazar aksamina hazir misiniz? Sordum katilim ne kadar, dediler 35 bin. Ümraniye’de çöplük patlamisti hatirliyorsunuz degil mi? Ey CHP bunun hesabini nasil vereceksin ya? CHP demek, çöp demektir, çukur demektir, susuzluk demektir. Degerli kardeslerim sizleri en kalbi duygularimla selamliyorum. Ümraniye bugün baska güzel. Her birinize ayri ayri sükranlarimi sunuyorum” dedi.

"14 Mayis seçimini demokrasi söleni olarak görüyoruz "

Erdogan, “Yaptigimiz her iste attigimiz her adimda tarihimize ve milletimize duydugumuz sevgi ile ülkemize bir ask mektubu yazdik. Hiçbir köken, inanç ayrimi yapmaksizin milletimize bir ask mektubu yazdik. Okurken kimi zaman gözleri dolacak, kimi zaman yüzleri gülecek, gençlerimize bir ask mektubu yazdik. Kalpten kalbe görünmeyen köprüler kurduk. Sevgi köprüleri kurduk. Vicdan köprüleri kurduk. Simdi de Türkiye Yüzyili’nin esigindeyiz. Çocuklarimizin, gençlerimizin, kadinlarimizin, yani ask mektubu yazdigimiz tüm milletimizin yüzyili olacaktir. 14 Mayis seçimini demokrasi söleni olarak görüyoruz” dedi.

“Bir oy bu kardesinize bir oy Cumhur Ittifaki’na”

Erdogan, “Ey Türkiye, ey Istanbul, ey Ümraniye bu mücadelede bizimle misin? Mertçe yarismak yerine genel baskanliga geldikleri gibi rakiplerini de kasetle elemeye çalisanlara karsi sandigin namusuna sahip çikacak misin? Iktidari milletin gönlüne girmekte degil de, terör örgütü ile kol kola görmekte onlarin gönlüne girmekte sandiga dar etmekte hazir misin? Talimati Kandil’den alanlara gereken cevabi sandikta vermeye hazir misin? Sandiklar kapanana kadar durmadan çalismaya var misiniz? Biz bir ve beraber oldukça Allah’in izniyle koalisyon masasini da yikip geçeriz, terör ve tefeci tezgahini da ezip geçeriz. Yarin sandiga sahip çikalim. Bir oy bu kardesinize bir oy Cumhur Ittifaki’na. Bu isi ilk turda bitirecegiz. Buradan soruyorum benim gençlerim bunlara gelecegini emanet eder mi? Ya bunlar terörist. Teröristlerle kol kola olanlara emanet eder mi? Ümraniye tulum çikarmali tulum. Anladiniz degil mi? Benim bildigi Ümraniye sandiklari patlatir” dedi.

“Girdigimiz 15 seçimi milletimize yaptigimiz hizmetler nedeniyle kazandik”

Erdogan, “Bay bay Kemal’in bir referansi var mi? Bir belediye baskani getirdi. Adamin Istanbul’da durdugu yok. Sen Istanbul’un belediye baskani misin, yoksa Istanbul’da turist misin? Bu kardesinizi Istanbul’a belediye baskani seçtiginiz zaman susuzlugu giderdik mi? Çöp daglarini kaldirdik mi? Çukurlardan kurtardik mi? Bunlarla beraber çamurdan Istanbul’umuzu temizledik mi? Göreve geldim, 50 bin haneye o zaman dogal gaz vardi ve bunu görevimin sonuna kadar 1 milyon 250 bine çikardim. Girdigimiz 15 seçimi milletimize yaptigimiz hizmetler nedeniyle kazandik. Kendi ülkesine düsmanlik yaparak seçim kazanilir mi? Gözlerini öyle bir hirs bürümüs ki kendi ortaklarinin tabanlarini dahi gözleri görmüyor. Yalan üstüne yalan. Bölücü örgütün elebaslarinin kendileri için yaptiklari destek açiklamalarindan rahatsiz olmuyorlar. Ülkenin yönetimini bunlar alirlarsa bölücü örgütlere yaptigimiz operasyonlari durdurmak olacak” dedi.

"Yarin sandiklar Biden’a da cevap verecek"

Ne diyor bay bay Kemal, Rusya’ya yaptirim uygulariz diyor. Bu nasil anlayistir. Turist akininda 5 buçuk milyona yakin turist Rusya’dan geliyor. Biden’dan aldigin talimatla mi yapacaksin. Yarin sandiklar Biden’a da cevap verecek. Peskov yalan diyor. Bu nasil siyaset? Bu millet terörizmden çok çekti. Benim milletim sana yürü demeyecek. Yarin Türkiye Yüzyili için milat olacak mi? Buna hazir miyiz? Buradan ayrilinca es dost arayip bunlari anlatmamiz lazim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile