Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Yarin Sandiklari Bayram Yerine Çevirecegiz'

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Yarin Sandiklari Bayram Yerine Çevirecegiz'

Sancaktepe’de Anneler Günü Programi’na katilan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Yarin sandiklari bayram yerine çevirecegiz. Provokasyona gelmeyecegiz. Bizi birbirimize düsürmek isteyenlere firsat vermeyecegiz" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Sancaktepe’de Anneler Günü Programi’na katildi.

“Bay bay Kemal Diyarbakir Annelerini kaç kere ziyaret ettin”

Cumhurbaskani Erdogan, “Biz Sancaktepe’yi çok seviyoruz. Rakami istedim, sordum. Gelen rakam su, 50 bin. Demek ki Sancaktepe gümbür gümbür yarina yürüyor. Bay bay Kemal buralara geldi mi? Gelmedi. Herhalde bu saatten sonra da gelecegi yok. Yarin Anneler Günü. Belediye baskaninizin bir hanimefendi olusundan dedik ki buraya gelelim. Cennet annelerin ayaklari altindadir. Onun için annelerin kiymetini çok iyi bilecegiz. Anneler siz de yarin kaleyi içeriden fethedeceksiniz. Kapi kapi dolasmaya var miyiz? Ebediyete intikal eden tüm annelere rahmet diliyorum. Bay bay Kemal Diyarbakir Annelerini kaç kere ziyaret ettin? Onlarin yavrularini daga kaçiranlarla utanmadan seçime gidiyorsun. Bay Bay Kemal’in yaninda kimler var? Kandil, Kandil’in parlamentodaki uzantilari var” dedi.

“Bölücü terör örgütüne karsi 40 yildir yürüttügümüz mücadeleyi de bu tarihi hesaplasmanin bir parçasi olarak görüyoruz”

Erdogan, “Gönül cografyamizdaki tüm anneleri selamliyorum. Gençler size bir nasihatim var. Bay bay Kemal de vasiyette bulunuyor ama benim nasihatim baska. Annenizin ayaklarinin altini öpmeyi ihmal etmeyin. Orada baska koku var, cennetin kokusu var. Daha güçlü olursunuz. Biz ailenin kutsiyetine inaniyoruz. CHPne diyor LGBT, IYI Parti LGBT. Peki LGBT AK Parti’nin, MHP’nin Cumhur Ittifaki’na yaklasir mi? Rabbim hiçbir annemizin yüregine ates düsürmesin diye dua ediyorum. Türkiye olarak çok stratejik bölgede yer aliyoruz. Enerji kaynaklarinin geçis güzergahindayiz. Tarih boyunca birçok savas merkezinde bizim yer aldigimiz bu cografyayi kontrol etmek için yapildi. Haçli Seferleri’nden Çanakkale Harbi’ne kadar tarihteki büyük mücadelelerin hepsinin arkasinda bu niyet vardi. Bu vatani bize yar etmemek için her seyi yaptilar. Bizi bu topraklardan söküp atmak istediler. Bizi vatansiz, yurtsuz, havasiz birakmak istediler. Bunu kimi zaman kendileri bizzat gelerek, kimi zaman da masalarini kullanarak yapmaya çalistilar. Çanakkale’de kinali kuzulari topraga verme pahasina buna dur dedik. Istiklal Harbi’mizde vatanimizi özgürlestirerek millet olarak esareti kabul etmeyecegimizi tüm dünyaya bir kez daha haykirdik. Son olarak 15 Temmuz gecesi içimizdeki hainleri üzerimize salarak vatanimizi isgal etmeye yeltendiler. Milletimizle sirt sirta, gönül gönüle vererek hamdolsun buna da müsaade etmedik. Bölücü terör örgütüne karsi 40 yildir yürüttügümüz mücadeleyi de bu tarihi hesaplasmanin bir parçasi olarak görüyoruz” dedi.

“Devlet olarak terör batakligini kurutmak için çok mücadele verdik, çok ciddi çabalar harcadik”

On binlerce insanimizi bizden koparan bu örgüt emperyalistlerin kanimizi akitmak, bizi güçsüz birakmak için ülkemizin sirtina vurdugu bir hançerdir. Yilarca bizim enerjimizi, kaynaklarimizi heba ettiler. Evlatlarimizin gelecegini, gözlerindeki isigi, yüreklerindeki umudu çaldilar. Insanlarimizin önüne kandan ve gözyasindan duvarlar örmeye kalktilar. Türk’ü ve Kürt’ü birbirine düsürerek ebedi kardesligimizi bozmak istediler. Buna firsat vermedik. Devlet olarak terör batakligini kurutmak için çok mücadele verdik, çok ciddi çabalar harcadik. Bizim için Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’iyla, Çerkez’iyle, Gürcü’süyle, Bosnak’iyla biz yaratilani yaratandan ötürü severiz. Bizim için Kürt neyse Türk de odur. Türk neyse Kürt de odur. Rabbimizin emri neyi gerektiriyorsa biz ona itaat ederiz. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100’üncü yili olan 2023 bitmeden Türkiye içinde tek bir eli kanli terörist birakmamaktir. Ayni sekilde hudutlarimiz disinda da bu alçaklara nefes aldirmayacagiz. Sinir ötesi harekatlarimiz sayesinde artik inlerinden baslarini çikartamaz, kipirdayamaz hale geldiler. Ne 14 Mayis’tan sonra Afrin’i geri alacagiz diyen bölücülerin azginliklari ne Suriye’deki güvenli bölgelerimizi teröristlere altin tepside sunmayi vadedenlerin gafleti ne Kuzey Irak’taki askerlerimizi geri çekerek terör örgütüne nefes aldirma projeleri ne de bebek katillerini serbest birakma, 6-8 Ekim hadisesinin azmettiricilerini sokaga salma planlari bizi durduramayacak.

“Hiç kimse Bay Bay Kemal ile bölücü örgütün siyasi uzantilari arasinda hangi anlasmalarin yapildigini bilmiyor”

Selo ne diyor Selo? Bu Selo kim? 51 Kürt kardesimizin ölümüne neden olan bu hain degil mi? Teröristin basi. Simdi utanmadan sikilmadan mesajlar gönderiyor. Bay Bay Kemal de eger Selo’yu serbest birakmak istiyorsaniz oyu bize vereceksiniz diyor. Bu hesabi yarin sormaya var miyiz? Türkiye’yi bu ayagina vurulmus terör prangasindan mutlaka kurtaracagiz. Ülkemizi böldürtmeyecegiz. Kapali kapilar ardinda tam olarak ne konusuldugunu kimse bilmiyor. Bay bay Kemal suskun, ittifak ortaklari suskun. Yarin seçim olacak, yarin millet oy verecek fakat daha hiç kimse Bay Bay Kemal ile bölücü örgütün siyasi uzantilari arasinda hangi anlasmalarin yapildigini bilmiyor. Bay Bay Kemal, 17-25 Aralik kumpasindaki rolünü 10 yil sonra itiraf etti. FETÖ’cü alçaklarin eline tutusturdugu kasetlerin montaj oldugunu geçen gün bizzat kendi söyledi.

Bu seçim öncesinde yaptigi gizli pazarliklar da önünde sonunda ortaya çikacak. Sirf Cumhurbaskani adayi oldu diye Muharrem Ince’ye atilan iftiralarin, baskilarin, zorbaliklarin, haysiyet cellatliginin failleri de ortaya çikacaktir. Rusya ile iliskilerimizi bozma ihalesini Bay Bay Kemal’e kimin verdigi, ortada hiçbir sey yokken Alevi-Kürt videolarinin niçin çekildigi, Pensilvanya’da 8 saat boyunca kimlerle hamburger yenildigi, Londra’daki tefecilere hangi tavizlerin altin tepside sunuldugu, evet bunlarin hepsi gün gelecek tek tek milletin önüne serilecektir. Biz o gün gelene kadar meselenin takipçisi olmayi sürdürecegiz. Her firsatta gerçek yüzlerini millerimize anlatmaya devam edecegiz” dedi.

“Yarinki seçim 2024’ün de müjdecisi olacaktir”

Erdogan, “Aile kurumunun sapkin akimlar karsisinda korunmasina önem veriyoruz. AK Parti’ye LGBT sizamaz. Çünkü biz ailenin kutsiyetine inaniyoruz. Aileyi yedirtmeyecegiz. Seçim sonrasi aileyle ilgili kurumu güçlendirmenin adimini atacagiz. Kadina siddet konusunda da kesinlikle tavrimiz nettir. Kadina siddeti kabul etmemiz mümkün degil. Mücadelemizi sürdürecegiz. Biz bu konuda birilerinden de izin almaya mecbur degiliz. Her hanede çalisan en az bir kisi olmasini saglayacagiz. Adimlarimizla küresel odaklar adina LGBT’nin önünü açanlarin da planlarini bosa çikaracagiz. Nasil gençlerimizi zehir tacirlerine, uyusturucu çetelerine, FETÖ ve PKK’nin basini çektigi terör örgütlerine karsi korumayi görev biliyorsak LGBT’ye karsi korumayi da vazife addediyoruz. Yarin sandiklara sahip çikmanizi istiyoruz. Önümüzde günler degil saatler var. Kararsiz olanlara ulasacaksiniz, selamimizi söyledikten sonra oyuna talip oldugumuzu söyleyeceksiniz. Yarin sandiklari bayram yerine çevirecegiz. Provokasyona gelmeyecegiz. Bizi birbirimize düsürmek isteyenlere firsat vermeyecegiz. Yarin yepyeni bir destan yazacagimiza inaniyorum. Yarinki seçim 2024’ün de müjdecisi olacaktir. Sancaktepe yarin durmak yok yola devam diyor muyuz? Yarin Türkiye Yüzyili için hemen simdi diyor muyuz? Bunun için son ana kadar kapi kapi dolasiyor muyuz?” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile