CW Enerji, Sampiyon Baspehlivan Orhan Okulu'yu Agirladi

CW Enerji, Sampiyon Baspehlivan Orhan Okulu'yu Agirladi

CW Enerji, 2023 Türkiye Yagli Güres Ligi Sampiyonu Baspehlivan Orhan Okulu’yu agirladi. Basarisindan dolayi Okulu’yu tebrik eden CW Enerji Yönetim Kurulu Baskani Tarik Sarvan, "Bu gelenegi gelecege tasima amaciyla adim atan herkese çok tesekkür ediyorum" dedi.

CW Enerji, 2023 Türkiye Yagli Güres Ligi Sampiyonu Baspehlivan Orhan Okulu’yu agirladi. Ziyarette konusan CW Enerji Yönetim Kurulu Baskani Tarik Sarvan, sosyal sorumluluk çalismalari kapsaminda spora ve sporcuya destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

Bu dogrultuda, Türkiye Yagli Güres Ligi’ne isim sponsoru olmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Sarvan, "Ata sporumuz olan güresi bir kültür mirasi olarak gelecek nesillere birakma gayreti ile yapilan çalismalarin her zaman yanindayiz. Tarihi çok eski yillara kadar giden ata sporumuza destek olmayi kendimize görev bildik" dedi.

Yagli güresin daha iyi noktalara gelmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini ifade eden Sarvan, 2023 Türkiye Yagli Güres Ligi Sampiyonu Baspehlivan Orhan Okulu’yu bir kez daha tebrik etti.

"Yagli güres, kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahip"

Yagli güresin Türk kültüründeki yerini ve sporun önemini vurgulayan Sarvan, "Yagli güres disiplin, azim, kararlilik ve özverili bir çalisma anlayisi gerektiren önemli bir spordur. Türk kültürünün önemli bir parçasi olan yagli güres, geleneksel bir spor dali olarak öne çikiyor. Bu spor, geçmisten günümüze tasidigi mirasini modern dünyaya aktarirken, kültürel zenginliklerimizi ve degerlerimizi gelecek kusaklara tasima konusunda da oldukça önemli bir yere sahip. Bu nedenle basarisindan dolayi 2023 Türkiye Yagli Güres Ligi Sampiyonu Baspehlivan Orhan Okulu’yu tebrik ediyorum. Bu gelenegi gelecege tasima amaciyla adim atan herkese çok tesekkür ediyorum. CW Enerji olarak biz günesin oldugu her yerde variz ve güresin oldugu her yerde de olacagiz" diye konustu.

Ziyaretin sonunda CW Enerji Yönetim Kurulu Baskani Tarik Sarvan, 2023 Türkiye Yagli Güres Ligi Sampiyonu Baspehlivan Orhan Okulu’ya altin hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile