'Dayanisma Ile Is Güvenligi Açiklamasi ISG Için Isveren, Isçi Ve Aileler El Ele' Proje Tanitimi Yapildi

'Dayanisma Ile Is Güvenligi Açiklamasi ISG Için Isveren, Isçi Ve Aileler El Ele' Proje Tanitimi Yapildi

“Dayanisma Ile Is Güvenligi: ISG Için Isveren, Isçi ve Aileler El Ele” projesinin tanitimi, Eskisehir’de düzenlenen iftar programi ile yapildi.

Eskisehir ve Kirka’dan gelen misafirler, is ve isveren temsilcileri ile proje paydaslarinin bir araya geldigi iftar programinda projenin tanitimi yapildi. Proje izleme uzmani Murat Çevik, çalismalar konusunda katilanlari bilgilendirdi.

Türkiye Maden Is Sendikasi Genel Baskan Nurettin Akçul’un Danismani Ertugrul Bayrak; "Avrupa Birligi hibe projesi ile Türkiye’nin her yerinde madencilere is sagligi güvenligi konusunda egitimler vererek, is sagligi güvenligi konusunda hassasiyet olusturmaya çalistiriyoruz" diye belirtti.

Daha sonra söz alan Türkiye Maden Isçileri Sendikasi Kirka ve Havalisi Sube Baskani Cafer Çakmak; ’’Bu programin içerisinde yer almak güzeldi, Is güvenliginin çocuklardan basladigini gördüm insallah projenin geliserek bilinçli bir çalismanin göz önüne çikacaginin kanaatindeyim"diye belirtti.

Programa katilan Seyitgazi Belediye Baskani Ugur Tepe ise, hazirlanan proje ile daha verimli bir çalisma ortaminin olacagi umudunu dile getirdi.

Uygulanmakta olan proje ile her yönden sorumlulugun tesviki ile maden sektöründe is sagligi ve güvenligi (ISG) uygulamalarinin önemi hakkinda farkindalik olusturmak, aileler, yöre halki, isçi ve isverenler dâhil tüm taraflara güvenli bir ortami gelistirmek ve güvenlik kültürünün yasamin her alanina islenmesinin saglanmasi hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile