Deniz Seki basında çıkan haberleri elieştirdi

Türbe ziyaretiyle ilgili basında çıkan haberleri eleştiren Deniz Seki'den açıklama

"Dün de sizlerle paylaştığım gibi her zaman yaptığım ama bu çetin günlerimde dün gitmekte ısrar ettiğim Eyüp Sultan ziyaretimi birkaç dostumla birlikte gitmek adına paylaşmıştım. Haliyle onlarda dışarıda sohbetlerinde benden bahsetmişler.

Bunu haber alan bazı gazeteci arkadaşlar dün ekibimden istihbaratlarını doğrulatmışlar. Ben bu ziyaretten vazgeçmeyeceğim için ve haberi olmayan diğer medyanın zor durumda kalmaması için sizlere en doğru şekilde ekibim aracılığıyla bilgi verilmiş.

Artık arkadaşlarım attığı her adımı medya ile paylaşıyorlar. Basın mensubu arkadaşlarımla da köşe kapmaca oynamayacağım.

Dua etmeye gitsem bile, arkadaşların haberi olacak...

Üzüldüğüm tek şey, bazı arkadaşların bunun tersini yapmak daha doğruymuş gibi tavır almaları. Ben medya ile ilişkilerimizi yürüten arkadaşlara her seferinde bir şeyler söylemiyorum.

Söylediğim, genel bir şey: 'Benim gizlim saklım olmamalı!'... Arkadaşların benim Eyüp Sultan'ı ziyaret etmemi de bu çerçevede ele aldıklarını düşünüyorum. Karşılaştığım zorluklarda Allah'a sığınmamı, sansasyon olarak yorumlayan arkadaşları da Allah'a havale ediyorum!",

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile