Denizcilik Ve Kabotaj Bayrami Kartal'da Büyük Bir Cosku Ile Kutlanacak

Denizcilik Ve Kabotaj Bayrami Kartal'da Büyük Bir Cosku Ile Kutlanacak

1 Temmuz 1926’da yürürlüge giren Kabotaj Kanunu dolayisiyla Milli Bayram ilan edilen Denizcilik ve Kabotaj Bayrami’nda Kartal, nefes kesen yarislara ve renkli etkinliklere sahne olacak.

Kartal Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü organizasyonu ile 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami çerçevesinde coskulu bir kutlama etkinligi düzenliyor.

3 Temmuz Pazar günü 15.00-20.00 saatleri arasinda heyecan seviyesinin doruklarda hissedilecegi etkinlikler, Kartal Belediyesi tarafindan tam donanimli bir su sporlari tesisi haline getirilen Dragos Su Sporlari Merkezi’nde yapilacak.

Kürek, Yüzme ve Dragon Bot Yarislari gibi çesitli su sporlari etkinliklerine sahne olacak kutlamada, katilimcilar tekne gezisi ve jet ski gösterisi ile bayram coskusunu doyasiya yasayacak.

‘Mahalleler Yarisiyor Dragon Bot Yarislari’ etkinliginde, 18 yas üstü sporseverler, doyasiya yarisacak. Her mahallenin ayri bir takim kuracagi organizasyonda, basvurular mahalle muhtarliklari üzerinden yapilacak.

1.5 km serbest yüzme yarislarinin da düzenlenecegi etkinlikte, 18-25 Yas, 25-44 Yas ve Masterlar olmak üzere sporcular, toplam 3 kategoride yarisacak.

4 çifte kürek yarislari ile de renklenecek etkinlikler ise kürek kulüplerinin kiyasiya mücadelesine sahne olacak.

Komsular; katilim ve detayli bilgiye 0216 280 60 69 numarali hattan ulasabilecek.

Baskan Gökhan Yüksel’den Kartalli sporseverlere davet

Tüm sporseverleri Denizcilik ve Kabotaj Bayrami dolayisiyla düzenlenecek olan etkinlige davet eden Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, “Denizlerimizdeki hâkimiyet ve bagimsizligimizin sembolü olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami dolayisiyla Istanbul’un en güzel sahil kiyilarindan birine sahip olan Kartal’da renkli bir kutlama programi organize ettik.

Birbirinden heyecanli su sporlari yarislari ve gösterilerine imza atacagimiz etkinlik programimizi ise ilçemizin sahip oldugu zengin potansiyeli en iyi sekilde degerlendirerek komsularimizin hizmetine açtigimiz Dragos Su Sporlari Merkezimizde gerçeklestirecegiz. Hazirladigimiz bu heyecan dolu etkinlige tüm sporsever komsularimizi bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile