Denizli Büyüksehrin Iftar Sofrasi Akvadi'ye Kuruldu

Denizli Büyüksehrin Iftar Sofrasi Akvadi'ye Kuruldu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayi boyunca farkli mahallelerde vatandaslari ayni sofrada bulusturdugu iftar sofrasi Akvadi’de kuruldu. Tüm hemsehrilerinin ramazanini tebrik eden Baskan Zolan, “Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayinda her gün farkli bir mahallede düzenledigi iftar sofrasi Aktepe Mahallesi’nde bulunan Akvadi ile devam etti. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi iftara Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Cumhur Ittifaki’nin AK Partili Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, mahalle muhtarlari ve binlerce mahalle sakini katildi.

Iftar öncesi alana gelerek vatandaslarin ramazanlarini tebrik eden Baskan Zolan ezanin okunmasiyla hep birlikte dua edip oruçlarini açti. Iftarin ardindan vatandaslara seslenen Baskan Zolan, “Ramazan ayimiz hepimize mübarek olsun. Yaptigimiz dualar, ibadetler ve hayirlari Allah’im kabul etsin insallah. 11 ayin sultani ramazan ayimizin sonlarina yaklasiyoruz. Allah’im hepimizi Kadir Gecesi’ne kavustursun ve Ramazan Bayramimizi birlikte kutlamayi bizlere nasip etsin” diye konustu.



“Her seyin hayirlisini dua ediyoruz”

Denizli’de hizmet destanlari yazamaya devam ettiklerini kaydeden Baskan Zolan, söyle konutu: “Insallah sizlerin taleplerini en üst seviyede karsilamak noktasinda gayret ediyoruz. Bu bölge Denizli’mizin en güzel yerlerinden birisi haline geldi. Parklariyla, altyapisiyla, üstyapisiyla sizlere yakisir hale geldi. Allah’im kaza bela vermeden çocuklarinizla, sevdiklerinizle birlikte burada saglikli, hayirli bir ömür sürün. Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik. Insallah bundan sonra da Allah nasip ederse, siz de uygun görürseniz hizmet etmeye devam edecegiz. Her seyin hayirlisini dua ediyoruz. Allah’im hayirlisini verecektir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile