Derbide durum eşitlendi!

Derbide durum eşitlendi!

Süper Lig'in 4 haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Ali Palabıyık yönetiminde Medical Park Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor - Galatasaray maçını canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte Trabzonspor - Galatasaray karşlılaşmasına dair merak edilen tüm detaylar...

Trabzonspor, Süper Lig'in 4 haftasında evinde Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.
 
MÜCADELENİN İLK 11'LERİ
 
TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Hugo, Edgar, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius
 
GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Luyindama, van Aanholt, Berkan Kutlu, Emre Kılınç, Cicaldau, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu
 
MÜCADELEDEN NOTLAR
Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, en son oynadığı Giresunspor maçı 11'ine göre 2 oyuncu değişikliğine gitti.
 
Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmada Serkan Asan'ın yerine sakatlıktan dönen Bruno Peres'e, forvet hattında ise sakatlığı bulunan Djaniny'in yerine Cornelius'a görev verdi.
 
Sakatlığı devam eden Gervinho da kadroda yer almadı.
 
DORUKHAN YİNE YOK
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı, sadece UEFA Konferans Ligi 3. turunda Molde ile oynanan ilk maçta yedek kulübesinde yer alan Dorukhan Toköz de kadroya dahil edilemedi.
 
Ayak bileğinde ödemi tam olarak geçmeyen Dorukhan, 7. resmi maçta da takımda görev alamadı.
 
TERİM'DEN 3 DEĞİŞİKLİK
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise ligde son oynadıkları Kasımpaşa maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti.
 
Sakatlıklar nedeniyle eksik kadro ile Trabzon'a gelen sarı-kırmızılılarda Terim, sağ bekte Boey'in yerine Yedlin'e, hücum hattında Barış Alper Yılmaz'ın yerine Emre Kılınç'a ve Diagne'nin yerine Halil İbrahim Dervişoğlu'na görev verdi.
 
Sarı-kırmızılı takımda, sakatlığı bulunan kaptan Arda Turan'ın yanı sıra milli maç arasında sakatlık geçiren Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli ile cezası süren Marcao olmak üzere 5 futbolcu kadroda yer almadı.
 
BAŞKAN AĞAOĞLU, GELEMEDİ
Trabzonspor kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kızının geçirdiği ev kazası sonucu yaralanması nedeniyle karşılaşmaya gelmedi.
 
Trabzon'a gelen ancak cezası nedeniyle maçı stattan izleyemeyecek olan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas da, Ahmet Ağaoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
HER İKİ TAKIM DA SAHAYA 4 YERLİ OYUNCUYLA ÇIKTI
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) sezon öncesi takımların en fazla 8 yabancı ve en az 3 yerli oyuncuyla sahaya çıkma kararı sonrası ligde oynadığı ilk üç karşılaşmada ilk 11'inde 3 yerli oyuncu yer alan Trabzonspor ile Galatasaray, bu karşılaşmada ilk 11'inde 4 yerli ve 7 yabancı oyuncuya görev verdi.
 
Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır ile Galatasaray kaptanı Muslera karşılaşma öncesi saha kenarında bir araya geldi. İkili bu buluşmada birbirlerine kendi kulüplerine ait Fan Token takasını gerçekleştirdi.
 
Trabzonsporlu taraftarlar, Galatasaray karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Belirlenen kapasitenin tamamına yakınını dolduran taraftarlar, maç öncesi futbolcuları da tek tek tribünlere çağırıp alkışlarla moral verdi.
 
 
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile