Didim'de Kundaklanan Araç Kullanilmaz Hale Geldi

Didim'de Kundaklanan Araç Kullanilmaz Hale Geldi

Aydin’in Didim ilçesinde kundaklandigi iddia edilen araç yanarak kullanilmaz hale geldi.



Olay Denizköy Mahallesi’nde aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; park halinde duran araç birden bire yanmaya basladi.

Araç sahibi Süleyman Aslan, aile bireyleri ve komsular hemen aracin yanina gelerek kendi imkanlariyla yangini söndürmeye çalisti. Kullanilamaz hale gelen aracin neden alev aldigi arastirilirken olay yerini gören bir kameranin görüntü kayitlarini inceleyen araç sahibi görüntülerde kimligi belirsiz 2 kisi tarafindan aracinin kundaklandigi tespit etti.

Araç Sahibi Süleyman Aslan yaptigi açiklamada, “ Aksam saat 20.30 civariydi, evimizde otururken aracin alevlenerek yanmakta oldugunu gördüm. Hemen aracin yanina gelerek söndürmeye çalistik ancak biz söndürene kadar araçci yanmaktan kurtaramadik. Kamera kayitlarini kontrol ettigimde 2 kisinin aracin yanina gelerek atese verdigini gördüm. Baska açilardan kaydedilen görüntülerde mevcut olayin ne oldugu ve kimlerin ne maksatla bu olayi gerçeklestirdigini sorusturma sonunda ögrenecegiz. Biz kayitlari jandarma görevlilerine teslim ettik” dedi.



Konuyla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile