Didim'in Her Kösesi Baskan Atabay Ile Hizmete Kavusuyor

Didim'in Her Kösesi Baskan Atabay Ile Hizmete Kavusuyor

Didim Belediyesi tarafindan Batiköy Mahallesi’nde baslatilan yol yapim çalismalari hiz kesmeden devam ediyor.



Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile kent genelinde baslatilan çalismalar hiz kesmeden devam ediyor. Baskan Atabay’in önderliginde Didimlilerin daha modern ve yasanilabilir bir kente kavusmasi için yürütülen hizmet seferberligi ile Didim’in her kösesine hizmet ulastiriliyor.

Didim Belediyesi Fen Isleri Müdürlügünce Batiköy Mahallesi’nde baslatilan yol yapim çalismalari sürüyor. Parke tasi döseme ve yenileme islemleri yürütülen Batiköy’de vatandaslar, Baskan Atabay ile hizmete kavusuyor.

Didim genelinde yürütülen çalismalarin hiz kesmeden sürecegini söyleyen Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, "Kentimiz için çalisiyor, her bir Didimliye ulasmak için var gücümüzle çabaliyoruz. Kent genelinde baslattigimiz hizmet seferberliginde bu kez de sira Batiköy Mahallesi’ne geldi. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimizce yürütülen çalismalarda Batiköy, yeni ve modern yollara kavusuyor. Burada emegi geçen tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Didim ve Didimliler için çalismayi sürdürecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile