Dino Park'a 'kanlı Canlı' Tanıtım

Dino Park'a 'kanlı Canlı' Tanıtım

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde mayıs ayında açılması beklenen Dinozor Parkı ve Derin Korku Labirenti'nin tanıtım toplantısında zombiler, eli testereli katiller ve vampirler kol gezdi.

Kemer'de 40 dönüm arazi üzerinde 5 milyon TL'ye mal olacağı tahmin edilen eğlence kompleksinin tanıtım gecesinde açık alandaki varillerde ateş yakılırken, davetlilere zombi kılığındaki animatörler tarafından köfte ve sucuk ızgara ikram edildi. Tesisin Genel Müdürü Barış Dursun'ın konuşmasından sonra, davetlilere ve gazetecilere Dino Park ve Deep Fear (Derin Korku) temalı eğlence alanıyla ilgili bir tanıtım filmi gösterildi.

'DÜNYANIN SAYILI PARKLARINDAN BİRİ OLACAK '


Tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Genel Müdür Barış Dursun, dünyanın sayılı dinozor parklarından biri olacak tesise getirilecek dinozor maketlerinin gerçek boyutlarında, sesli ve hareketli olacağını söyledi. Dino Park alanında yer alacak Deep Fear bölümünde ise misafirlerin korkularıyla yüzleşeceklerini ifade eden Barış Dursun, 40 dönümlük alana yayılan parka giriş ücretinin henüz belirlenmediğini ancak herkesin yararlanabileceği makul bir fiyat olacağını söyledi.

Maliyeti 5 milyon TL'yi bulacak tesiste restoran, kafeterya, çocuk parkı, su parkı, parkı, mağazalar, planetaryum gibi bölümlerin de olacağını anlatan Dursun, yatırım için Antalya'yı tercih etmelerinin sebebini, uzun yıllardır burada turizm işi yapmaları ve iklimin projeyi alternatif turizm anlamında sunmaya uygun olması şeklinde açıkladı. Dino Park bölümünün 12 ay açık kalacağını sözlerine ekleyen Dursun, Deep Fear bölümünün ise sezonda faaliyet göstereceğini belirtti.

ZOMBİLERİN ELİNDEN KÖFTE, SUCUK


Gazeteci grubu ve diğer davetliler, daha sonra açık alanda variller içinde yakılan ateşlerle ısınırken, kendilerine korku filmlerinden fırlamış gibi görünen animatörler tarafından köfte, sucuk ve içecek ikram edildi. Davetliler ikramların tadına bakarken, zombi kılığındaki animatörler de bir dans gösterisi sundu.

GAZETECİLERİN KORKUYLA SINAVI

Tanıtım etkinliğinde daha sonra davetlilere 'Deep Fear' Korku Parkı'nın tanıtımı için hazırlanmış örnek bir platformda sunum yapıldı. Gruplar halinde bir binanın içine alınan davetliler, korkunç sahnelerle karşılaştı.

İşletmeciler ve animatörlerle diğer Dino Park çalışanları bir açılış pastasını da alkışlarla keserken, iki gazeteciye zombi makyajı yapılması tüm davetlilerin ilgisini çekti. Gönüllü olan Kemerli gazeteciler Esin Küçükhayrat ve Reşat Aydoğdu, makyajları tamamlandıktan sonra arkadaşları tarafından 'En korkunç gazeteciler' ilan edildi.

Davetliler tesisten ayrılırken de korkulu sürprizlerle karşılaştı. Yollarına çıkan bir mezar maketinden yükselen holografik hayaleti görünce yürekleri ağızlarına gelen davetliler, hemen ardından da testereli bir katilin temsili saldırısına uğradı

Tanıtım toplantısı, davetlilerin zombilerle dans etmesi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile