Diyetisyenler Günü Avrasya Üniversitesinde Kutlandi

Diyetisyenler Günü Avrasya Üniversitesinde Kutlandi

Avrasya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Beslenme ve Diyetetik Kulübü Diyetisyenler gününde anlamli bir etkinlik gerçeklestirdi.

Ömer Yildiz Yerleskesinde Dr. Ögr. Üyesi Tugba Mazlum Sen, Dr. Ögr. Üyesi Ahu Reis, Ögr. Gör. Nurseda Hatunoglu ve Ars. Gör. Gülsah Saglam tarafindan organize edilen etkinlige Rektör Vekili Prof. Dr. Gülay Yeginoglu da katildi.

Söyleside Türkiye Diyetisyenler Dernegi Trabzon Temsilcisi Uzm. Dyt. Osman Zeki Kahraman, “21. Yüzyilin en gözde meslekleri arasinda en basta diyetisyen, odyolog, fizyoterapistlik gelmektedir” dedi.

Avrasya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2020 mezunlarindan Dyt. Bengisu Kabatas ögrencilik ve meslek hayatindan bahsetti. Kabatas, konusmasinda “Mevcut mesleki konumumu Avrasya Üniversitesi’nde aldigim egitim ve çesitli kurumlarda yaptigim stajlara borçluyum” diye konustu.

Söylesi sonrasi 6 Haziran Diyetisyenler Gününün anlam ve önemini belirtmek üzere beslenme ve diyetetik ögrencilerinin kalori degerlerini hesapladiklari fit tarifler, çesitli ev ikramlari, meyveler ve hediyeler ile kutlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile