Dogum Günü Eglencesi Dönüsü Kazada Hayatini Kaybeden 3 Genç Topraga Verildi

Dogum Günü Eglencesi Dönüsü Kazada Hayatini Kaybeden 3 Genç Topraga Verildi

Bursa’da dogum günü eglencesi dönüsünde beton aydinlatma diregine çarpan otomobilde hayatini kaybeden 3 genç, gözyaslari arasinda topraga verildi.

Kaza, dün gece Kestel ilçesi Ankara Yolu Caddesi Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi. Adem Duran idaresindeki 16 AFT 818 plakali otomobil, sürücünün kontrolünden çikarak beton aydinlatma diregine çarpti. Çarpmanin siddetiyle otomobilde bulunan Adem Duran, Eda Nur Baykay, Sila Çelik ile Sinan Karakus araçta sikisti. Ihbar üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri tarafindan sikistiklari araçtan çikarilan Eda Nur Baykay, Sila Çelik ve Sinan Karakus’un olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Sürücü Adem Duran ise agir yarali olarak Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hayatini kaybedenlerinin cansiz bedenleri Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, sürücü Adem Duran’in hayati tehlikesi oldugu ögrenildi.

4 arkadasin Eda Nur Baykay’in dogum gününü kutlamak için bulustuklari ve eglenceden döndügü ögrenildi. Geçlerin dogum günü kutlamasini sosyal medyadan paylastiklari görüntüler de ortaya çikti.

Kazada hayatini kaybeden gençlerin cenazesini almak için Bursa Adli Tip Kurumu önünde bekleyen aileleri gözyaslarina boguldu. Olay yerinde hayatini kaybeden Eda Nur Baykay, ikindi namazini müteakip Sari Cami’de, Sila Çelik ise Urgancilar Camii’nde kilinan cenaze namazlarinin ardindan gözyaslari arasinda defnedildi. Kazada hayatini kaybeden Sinan Karakus’un cenazesi ise defnedilmek üzere memleketi Samsun’a gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile