Dösemealti'nda Bozulan Yollara Müdahale

Dösemealti'nda Bozulan Yollara Müdahale

Dösemealti Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçede yeni yol açma, sicak asfalt ve sathi kaplama çalismalarini sürdürürken, bozulan yollarin bakim onarim ve tamirlerini yaparak bu alanlara yama asfalt serimi yapiyor. Düzlerçami, Altinkale ve Yeniköy Mahallelerinde ayni anda bozuk yollarda asfalt yama çalismasi yapan ekipler 32 mahallede bozulan yollarin bakim ve onarimlarinin birkaç ay içerisinde tamamlanacagini açikladi.

Dösemealti Belediyesi Avrupa standartlarinda yasam alanlari olusturmak için ilçede hummali çalismalar yapiyor. Fen Isleri Müdürlügüne bagli belediye ekipleri bir yandan alt yapisi tamamlanan cadde ve sokaklarda sicak asfalt, alt yapilari henüz bitmeyen mahallelerde ise sathi kaplama yaparken bozulan yollara da yama asfalt serimi yapiyor. Düzlerçami Mahallesi’nin farkli sokak ve caddelerinde de bozulan yaklasik bin 500 metrekarelik yola yama asfalt serimi devam ederken, parke yol ve kaldirim çalismalari da tüm hiziyla sürüyor.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri gelen taleplere göre bozulan yollarin tamiri ve yama islemlerinin yaz ayi sonuna kadar tamamlanarak vatandaslarin kullanimin açilacagini açikladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile