Dr. Mehmet Kasapoglu, Çalisan Gazeteciler Gününü Kutladi

Dr. Mehmet Kasapoglu, Çalisan Gazeteciler Gününü Kutladi

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani, AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoglu, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününü hem sosyal medya hesaplarindan yayinladigi bir video ile hem de yaptigi açiklama ile kutladi.

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani, AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoglu, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününü unutmadi. Dr. Kasapoglu, sosyal medya hesaplarindan bu özel günle ilgili bir de video paylasti. Videoda, Çalisan Gazeteciler Gününde, bir haber stüdyosunda ana haber bülteni sunarken ve sokak röportajlari yaparken çekilen görüntüleri bulunan Kasapoglu, “Bu deneyimden bana kalan haberciligin çok zor oldugu idi. Dogru ve tarafsiz habercilik ile görevini layikiyla yerine getiren tüm basin mensubu arkadaslarimi 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününde tebrik ediyorum” notunu paylasti.

Dr. Mehmet Kasapoglu, gazetecilerin toplumda çok önemli bir rol üstlendiklerine vurgu yaparak, "Gazeteciler, her daim zor ve güçlüklerle dolu bir meslek icra ediyorlar. Siyasette, sporda, hastanede, adliyede, sokakta, barista ve dünyanin çesitli yerlerindeki savaslarda; yani nerede bir haber varsa, gazeteciler hep orada oldu. Bugüne kadar Filistin’de 110 gazeteci yasamini yitirdi. Bu aci tablo, gazetecilerin ne denli zor bir meslek icra ettiklerinin kaniti mahiyetinde. Iletisim teknolojilerindeki gelismenin dezenformasyonu artirdigi, dogru ve nitelikli bilgiye ulasmanin giderek zorlastigi günümüzde, dogru ve ilkeli haberciligin ne kadar kiymetli oldugunu çok iyi biliyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazi, kamuoyuna dogru bilgiyi iletmekle yükümlü ve mesleklerini icra ederken kimi sikintilarla da bogusan gazetecilerin, Çalisan Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile