Dubai'deki Fintek Fuarinda Türk Markalara Yogun Ilgi

Dubai'deki Fintek Fuarinda Türk Markalara Yogun Ilgi

Birlesik Arap Emirlikleri’nin Dubai sehrinde düzenlenen Seamless Middle East 2024 Fuari’nda boy gösteren Türk fintek sirketleri ilgi odagi oldu.



Bu sene 24’üncüsü gerçeklestirilen organizasyonda, Türkiye’yi, Ticaret Bakanligi’nin destekleriyle, Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluslari Birligi’nin (TÖDEB) öncülügünde kurulan Türk Pavilyonu’nda yer alan 8 marka temsil ediyor. 750 firma ve 500 konusmacinin katildigi dev fuara 25 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Basta Orta Dogu olmak üzere Avrupa, Asya ve Afrika’nin önde gelen uzmanlarini, finansal kurum temsilcilerini, teknoloji girisimcilerini ve yatirimcilari bir araya getiren Seamless Dubai’de Türkiye ilk defa milli katilim ile temsil ediliyor. Fuarda, Türkiye’nin önde gelen finansal teknoloji sirketleri boy gösteriyor. Degerlendirmelerde bulunan Ininal Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Tugçe Balci, sirket olarak bu yil ilk defa Seamless Dubai etkinligine katilma firsati bulduklarini kaydederek, “Finansal teknolojiler alaninda kendimizi gelistirmek ve yenilikçi çözümler saglamak amaciyla önemli etkinliklerde yer almaya özen gösteriyoruz. Seamless, bankaciliktan, e-ticarete, teknolojiden marketinge kadar birçok farkli alandan uzmani bir araya getirdi. Dünya’nin farkli yerlerindeki paydaslarimizla bir araya gelerek onlara sundugumuz çözümlerle uluslararasi is birliklerine imza atma firsati yakaliyoruz. Dubai’deki bu bulusmada sektördeki yenilikleri yakalayarak, güzel is birlikleri ile ülkemize dönecegimize inaniyoruz” diye konustu.



’’Sirketimize gösterilen ilgi yatirimlarimizi artirmamiz gerektigini ortaya koydu’’

Fuarda Ininal’e olan yogun ilginin kendilerini heyecanlandirdigini dile getiren Balci, ’’Seamless Dubai’de, gerçeklestirdigimiz görüsmelerde katilimcilardan Türk sirketleri ve sunduklari hizmetler hakkinda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduklari yönünde geri bildirimler aldik. Bu, Ininal’in mevcut kullanici sayisi ve sektördeki bilgi ve deneyiminin uluslararasi arenada ne kadar degerli oldugunu bizlere bir kez daha gösterdi ve birçok isbirligi yapma firsati bulduk. Etkinlikte sirketimize gösterilen ilgi, bu bölgedeki yatirimlarimizi artirmamiz gerektigini açikça ortaya koydu. Son yillarda Türkiye’deki fintek yatirimlarinin ne kadar dogru oldugu bir kez daha kanitlanmis oldu. Sirketlerimizi gelistirmek adina global is modellerini yakindan takip etmemiz ve rekabetçi ürünler sunmamiz gerektigi konusunda fikir birligine vardik. Böylelikle her bir kiymetli Türk sirketini global arenada lider pozisyonlarda görecegimize inancimiz tam’’ ifadelerini kullandi.

25 binden fazla ziyaretçinin yüzlerce firma ve start-up ile bulusacagi fuar, orta dogu pazar dinamiklerine odaklanarak finansal teknoloji sektöründeki gelismeleri katilimcilarla tartismayi amaçliyor. B2B görüsmelere ve sektörün gelecegine yön verecek panellere sahne olacak organizasyon 16 Mayis’a kadar devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile