'Dünya Saati', 190'Dan Fazla Ülkede Milyonlarca Insanin Katilimiyla Gerçeklesecek

'Dünya Saati', 190'Dan Fazla Ülkede Milyonlarca Insanin Katilimiyla Gerçeklesecek

Panasonic Electric Works Türkiye’nin 11’inci kez ana sponsorlugunu üstlendigi ‘Dünya Saati’ etkinligi, bu yil 23 Mart Cumartesi günü düzenlenecek. ‘Dünya Saati’ kapsaminda “Dünya için bir Saatini Ver; Gelecege Zaman Kazandir” çagrisiyla çok sayida etkinlik düzenlenecek.



Genç nesillere yasanabilir bir dünya birakma hedefiyle faaliyetlerini çevreyi koruma ve sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde yürüten Panasonic Electric Works Türkiye, 2024’te de ‘Dünya Dogayi Koruma Vakfi’ (WWF) tarafindan düzenlenen, Türkiye’de WWF-Türkiye’nin Dogal Hayati Koruma Vakfi) öncülük ettigi ‘Dünya Saati’ etkinliginin Türkiye’deki ana sponsoru oldu.

WWF’nin iklim krizi ve doga kayiplarina dikkat çekmek için 2007 yilindan bu yana küresel çapta gerçeklestirdigi ‘Dünya Saati’ etkinligi, bu yil “Dünya için bir Saatini Ver; Gelecege Zaman Kazandir” çagrisiyla düzenleniyor.

23 Mart Cumartesi günü 190’dan fazla ülkede milyonlarca insanin katilimiyla gerçeklesecek olan ‘Dünya Saati’ etkinligi kapsaminda anitlar ve kurumlar 20.30-21.30 saatleri arasinda isiklarini kapatirken, bireysel ve kurumsal katilimcilar 23 Mart tarihine kadar dunyasaati.org/ internet sitesinden seçtikleri etkinliklerle dünya için bir saatlerini ayiracak. WWF-Türkiye, Dünya Saati kapsaminda 23 Mart Cumartesi günü Müze Gazhane‘de, ‘Dünya için bir Saatini Ver; Gelecege Zaman Kazandir’ basligi altinda tüm ziyaretçilerin katilimina açik bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Panasonic Electric Works Türkiye Kurumsal Iletisim Müdürü Ilker Çelik, ‘Dünya Saati’ gibi önemli bir etkinlige bu yil 11’inci defa ana sponsor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarini belirtti.

Çelik, “Dünya Saati, kuruldugu günden bu yana insanlara ‘daha iyi bir yasam’ sunma hedefiyle çalisan sirketimiz için son derece anlamli bir etkinlik. Gelecek nesillere yasanabilir bir dünya birakmak için yillardir sürdürülebilirlik ilkesiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu noktada WWF Türkiye ile yürüttügümüz uzun soluklu is birligi bizler için son derece önemli. Gelecek yillarda da faaliyetlerimizle dogayi koruyarak daha saglikli bir dünya kurulmasina aracilik etmeyi sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile