'Dur' Ihtarina Uymayan Süpheli Araciyla Polise Böyle Çarpti

'Dur' Ihtarina Uymayan Süpheli Araciyla Polise Böyle Çarpti

Bursa’da polis ekiplerinin uygulamam noktasinda ’dur’ ihtarina uymayan süpheli, polise çarparak kaçti. Istanbul’a kaçtigi belirlenen süpheli ekipler tarafindan kisa sürede yakalanarak Bursa Il Emniyet Müdürlügü’ne getirildi. Süphelinin otomobil ile polis memuruna çarpma ani belediye otobüsünün güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün saat 15.30 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Çevre Yolu Görükle Baglantisi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Motosikletli Polis Timler Amirligi ekipleri süpheli sahislar ve araçlar üzerinde uygulama yaptigi sirada durumundan süphelendikleri araca ’dur’ ihtarinda bulundu. Süpheli ’dur’ ihtarina uymayarak kaçtigi sirada polis memuru Z.Y. (35)’e çarpti. Ekip arkadasinin ihbari üzerine bölgeye çok sayida takviye olarak polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Basindan yaralanan polis memuru Z.Y., saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan Bursa Uludag Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirildi.

Süpheli kaçtigi araci ile Istanbul’da kiskivrak yakalandi

Olayin ardindan sorusturma baslatan ekipler, aracin sürücüsünün Adem S. oldugunu ve Istanbul’a kaçtigini tespit etti. Istanbul Il Emniyet Müdürlügü ekipleri ile harekete geçen ekipler, araci Küçükçekmece Mahmutbey giselerinde Adem S. ile birlikte yakalanarak Bursa Il Emniyet Müdürlügü’ne getirildi.

10 yil hapis cezasi bulunuyordu

Polis memuruna çarparak Istanbul’a kaçan süpheli Adem S.’nin 10 yil hapis cezasinin bulundugu ögrenildi.

Öte yandan, süphelinin otomobil ile polis memuruna çarpmasi ve yere düsmesi belediye otobüsünün güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Süphelinin emniyetteki islemleri devam ediyor.

Polis memurunun saglik durumunun da iyi oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile