Düzce Belediyesinden 2 Bin Ögrenciye Egitim Destegi

Düzce Belediyesinden 2 Bin Ögrenciye Egitim Destegi

Düzce Belediyesi, yeni egitim ögretim döneminin baslamasina sayili günler kala ihtiyaç sahibi 2 bin ögrenciye 24 parçadan olusan kirtasiye setlerinin dagitimina basladi.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, yeni egitim ögretim dönemi öncesinde her yil gerçeklestirdigi kirtasiye destegi çalismasini bu yil da devam ettirdi.

Müdürlük, 58 mahalle genelinde ilk ve ortaögretim okullarinda egitim gören ögrencilere yönelik gerçeklestirdigi çalisma ile çocuklarinin ögrenci belgeleriyle birlikte kendilerine basvuruda bulunan ailelere, 24 parçadan olusan kirtasiye setini teslim etmeye basladi.

Tüm basvurulari degerlendirmeye özen gösteren müdürlük, yaptigi sosyal çalisma ile 2 bin ögrencinin okul öncesi kirtasiye ihtiyaçlarinin karsilanmasini saglarken, ailelerin ve ögrencilerin de yüzlerinde tebessüm olusturdu.

Her egitim dönemi öncesinde yapilan çalismanin içerigine yönelik degerlendirme de bulunan Sosyal Yardim Isleri Müdürü Elife Özerçetin, “Düzce Belediyesi olarak her yil oldugu gibi bu yil da ögrencilerimizin yanindayiz. Müdürlük olarak baskanimiz Dr. Faruk Özlü’nün talimatiyla her yil yaptigimiz çalismada bu yil 2 bin civarinda ögrencimize 24 parçadan olusan kirtasiye seti hediye ediyoruz. Okullar açilmadan önce baslamis oldugumuz dagitim programi bu hafta içerisinde tamamlanmis olacak. Ögrencilerimize yeni egitim-ögretim döneminde basarilar diliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile