Düzce Yüzme Havuzu Insaati Hizla Ilerliyor

Düzce Yüzme Havuzu Insaati Hizla Ilerliyor

DÜZCE –Düzce’nin Çilimli ilçesi sinirlarinda yapimina baslanilan yari olimpik yüzme havuzu insaati hizli bir sekilde devam ediyor. Yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Düzce Milletvekili Ercan Öztürk “Düzce’mizden sampiyon sporcularimiz çikacaktir” dedi.

Gençlik Spor Bakanligi tarafindan D-100 Karayolu Islahiye köyü mevkiinde yaptirilan kapali yari olimpik yüzme havuzu insasi devam ediyor. Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce Il Baskani Hasan Sengüloglu, Çilimli Belediye Baskani Muhsin Yavuz ve partililer insaati devam eden havuzda incelemelerde bulundular. Milletvekili Öztürk, “Yapimi devam eden kapali yari olimpik yüzme havuzu insaatinda incelemelerde bulunduk. Çilimli ve bölge ilçelerimizdeki gençlerimize ve halkimizin hizmetine sunulacak olan tesiste, gençlerimiz yüzme imkanindan faydalanacak, beraberinde Düzce’mizden sampiyon sporcularimiz çikacaktir” ifadelerinde bulundu.

Çilimli, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüsova ilçe halkina hizmet verecek olan havuzun en kisa sürede tamamlanip hizmete açilmasi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile