Kahramanmaras’ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altina alan deprem sonrasi Jandarma Genel Komutanligi ekipleri de afet bölgesinde arama kurtarma çalismalarina katiliyor. Envanterinde bulunan yer alti termal görüntüleme cihazlariyla arama kurtarma çalismalarina katilan jandarma ekipleri, vücut isisina göre enkaz altinda hayatta olan depremzedeleri tespit ediyor.
Jandarma Genel Komutanligi Arama Kurtarma ekipleri, afet bölgesinde toplam 50 adet yer alti termal görüntüleme cihazi kullaniyor.
(Düzeltme) Yer Alti Termal Kameralar Afet Bölgesinde
Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem sonrasi arama kurtarma çalismalari son hizla devam ediyor. Jandarma Genel Komutanligi, envanterinde bulunan yer alti termal görüntüleme cihazlari enkaz altinda hayatta olan depremzedeleri bulma islemi yürütüyor.



















