EGIAD Ticaret Köprüsü Ile Bine Yakin Is Insani Is Baglantilari Kurdu

EGIAD Ticaret Köprüsü Ile Bine Yakin Is Insani Is Baglantilari Kurdu

Ege Genç Is Insanlari Dernegi (EGIAD) Ticaret Köprüsü, 10’uncu kez is dünyasini bir araya getirdi. Is aglarini kurmak ve genisletmek amaciyla olusturulan etkinlige 100’e yakin is insani katildi. Çok sayida üyenin yer aldigi etkinlik ile bugüne kadar binin üzerinde is insani, birbiriyle is agi baglantilari kurmus oldu.

Is agi konusunda dogru uygulamalarla tanismayi ve bu uygulamalari hayata geçirmeyi amaçlayan EGIAD’li genç is insanlari, ‘10. Ticaret Köprüsü’ etkinliginde bir araya geldi. Türkiye’de girisimcilik alanina katkilarda bulunma hedefiyle düzenlenen organizasyona 100’e yakin is dünyasi temsilcisi katilim gösterdi. Bölgedeki is insanlarini bulusturan etkinlik, ESKEM - EGIAD Sosyal Kültürel Etkinlikler Merkezi - Tarihi Portekiz Sinagogu’nda gerçeklesti. Toplantida birbiriyle tanisan is dünyasi temsilcileri, ayni zamanda is baglantisi da kurdu. ‘Speed Networking - Hizli Tanisma’ olarak da bilinen organizasyon ile birçok ortakliga zemin hazirlandigi aktarildi.

“Üyelerimizin kendi aralarindaki ticari baglantiyi saglamis oluyoruz”

Etkinligin 2013’ten bugüne kadar her sene düzenli olarak gerçeklestirildigini kaydeden EGIAD Baskan Vekili Basak Çayir Canatan, “Üyelerimizin arasindaki ticari is birligini ve is baglantilarini gelistirmek adina her sene düzenledigimiz ve üyelerimizin de çok fazla talep ettigi bir etkinlik. Üyelerimiz kendi firmalarini tanitiyorlar. Çünkü Speed Networking adi altinda ikiser dakikalik tanitma firsati veriyoruz. Daha sonra üyelerimiz kendi aralarinda eger ticaret yapabileceklerse ve uygun görüyorlarsa daha sonra isyerlerine gidip ticaret yapmaya baslayabiliyorlar. Hem de üyelerimizin kendi aralarindaki ticari baglantiyi da saglamis oluyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile