El Emegi Göz Nuru Ürünüler Sergilendi

El Emegi Göz Nuru Ürünüler Sergilendi

Kültür ve Turizm Müdürlügü bünyesinde bulunan El Sanatlari Kurslari’nin hocalarinin ve kursiyerlerinin yaptiklari el emegi göz nuru eserlerin yer aldigi El Sanatlari Kurslari Sergisi’nin açilisini yapti.

Tekirdag’da Kültür ve Turizm Haftasi çerçevesinde Yahya Kemal Beyatli Kültür Merkezi’nde yapilan açilisa Tekirdag Valisi Aziz Yildirim, Vali Yardimcilari Murat Eren, Asalet Karabulut, Süleymanpasa Kaymakami Harun Kaya, Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, Tekirdag Kültür ve Turizm Il Müdürü Ahmet Hacioglu, Il Jandarma Komutani Albay Osman Kiliç, El Sanatlari Kurslari hocalari ve kursiyerler katildi.

Etkinlikte Kültür ve Turizm Müdürlügü bünyesinde bulunan El Sanatlari Kurslarinin hocalarinin ve kursiyerlerinin yaptiklari el emegi göz nuru eserlerin yer aldigi El Sanatlari Kurslari Sergisi’nin açilisi yapildi.

Açilista konusan Vali Yildirim, “Bugün burada güzel bir sergi açacagiz. Bu degerli kardeslerimizin yapmis olduklari, ortaya koyduklari güzellikler sebebi ile tesekkür ediyorum. Daha güzellerini, daha farklilarini insallah yapip hem kültürümüze katkida bulunacaklar. Hem de gönül dünyamiza katkida bulunacaklar” dedi.

Sonrasinda Vali Yildirim ve beraberindekiler makrone-sepet, karacakilavuz dokumasi, tezhip, çini, seramik, resim ve heykel eserlerinin yer aldigi sergiyi gezdi. Vali Yildirim eserleri inceleyerek kurs hocalari ve kursiyerlerle yaptiklari eserler hakkinda sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile