Elite World, Gazetecileri Agirladi

Elite World, Gazetecileri Agirladi

Van’in bes yildizli oteli Elite World Van Hotel, ‘10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’ çerçevesinde ulusal ve yerel basin mensuplarini agirladi.

Elite World Van Hotel, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Van’da ulusal ve yerel basin mensuplariyla bir araya geldi. Otelde düzenlenen kahvaltida gazetecilerle bir araya gelen Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Otel Yiyecek ve Içecek Müdürü Hakan Avci ve Satin Alma Müdürü Necdet Karatas, basin mensuplarinin gününü kutladi. Burada kisa bir konusma yapan Elite Wolrd Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, gazeteciligin zor bir meslek oldugunu ifade ederek, “Zorlu sartlar altinda gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basin emekçilerinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Toplumsal degerlere saygili, kisi hak ve özgürlüklerine bagli, zaman gözetmeksizin çalisan siz basin mensuplarimizin emegi çok büyük. Ilimizin kalkinmasi noktasinda büyük katkilar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Elite World Van Hoteli olarak kapimiz her zaman sizlere açiktir” dedi.

Daha sonra sehrin turizmi ve konaklama sektörü ile ilgili gazetecilerle bilgi verisinde bulunan Aksoy, kendilerine çalismalarinda basarilar diledi.

Gazeteciler ise böyle anlamli bir organizasyon için Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve tüm otel çalisanlarina tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile