Emeklilere 15 Bin TL'ye Varan Nakit Promosyon Firsati

Emeklilere 15 Bin TL'ye Varan Nakit Promosyon Firsati

Bankalar emekli maas promosyonlarini yenilemeye basladi. Bu dogrultuda ING Türkiye, emekli maasini tasiyan emekliler 15 bin TL’ye varan nakit promosyon firsatindan yararlanabiliyor.

Bankalar emekli promosyonlarini güncellemeye basladi.

ING Türkiye, emeklilere yönelik promosyon tutarini yükseltti. Bankadan yapilan açiklamaya göre emekli maasini ING Türkiye’ye tasiyan emekliler, maas tutarina göre ek kosulsuz 10 bin TL’ye varan nakit promosyon elde edebiliyor. Emekli maasini ilk defa ING’ye tasiyanlar, vadesiz hesaplarina bagli verecekleri otomatik fatura talimatlarina 5 bin TL’ye varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin TL’ye varan nakit promosyon firsatindan yararlanabiliyor. Emekliler, e-Devlet Kapisi üzerinden, ING subelerine gelerek veya ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danisman sayesinde görüntülü görüsme ile danismanlara uzaktan baglanarak emekli maaslarini ING’ye kolayca tasiyabiliyor. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maas promosyonundan faydalanabiliyor.

Yapilan açiklamaya göre 10 bin 00 TL’ye varan ek kosulsuz nakit promosyonundan 10 Ocak 2024-31 Ocak 2024 tarihleri arasinda emekli maasini 3 yil boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müsteriler yararlanabiliyor. Emekli maasini ING’den almaya baslayanlar, 1 aylik toplam gelir tutarlari; 3 bin 500 TL’ye kadar ise 6 bin TL; 3 bin 500 TL- 7 bin 500 TL arasi ise 7 bin TL; 7 bin 500-10 bin TL arasi ise 9 bin TL; 10 bin TL ve üzeri ise 10 bin ek kosulsuz nakit promosyon almaya hak kazaniyor. Ayrica, 10 Ocak 2024 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasinda ING Türkiye’den ilk kez emekli maasini alacak olan ve bu tarihler arasinda ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesaplarina yatan emekli maas müsterileri, verecekleri her otomatik fatura talimatina 1000 TL, toplamda da en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon kazanabiliyor.

ING emekli maas müsterileri, dijitalden gerçeklestirecegi para transferi islemlerine ve ilk kez alacaklari ING Kredi Karti’na 1 yil boyunca ücret ödemiyor. Ihtiyaç kredilerini avantajli faiz oranlariyla kullanabiliyor ve 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarindan puan toplama kosulu olmadan yararlanabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile