Engin Altan Düzyatan'in Eminevim Ile Ikinci Reklam Filmi Yayinlandi

Engin Altan Düzyatan'in Eminevim Ile Ikinci Reklam Filmi Yayinlandi

Eminevim, markanin reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan’in rol aldigi yeni reklam filmini yayinladi. Filmde araba, motosiklet ve karavanda görecegimiz basarili oyuncu Düzyatan, Eminevim’in “Var bir koltuk çikaniniz” mottosuyla bu kez yeni araç finansmani kampanyasini tanitiyor.

Eminevim, yeni reklam kampanyasini yayinladi. Reklam filminde bu kez Araç Finansmani kampanyasini tanitan firma, markanin reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan ile ikinci kez izleyicilerin karsisina çikiyor.

Hayatin seçimlerle sekillendigini; araba, motosiklet veya karavan sahibi olmak isteyenlerin bu hayalden vazgeçmeyip, ona ulasma yolunun Eminevim’den geçtigini aktaran Engin Altan Düzyatan, izleyicilere faiz, uzayan vadeler ve yüklü taksitler olmadan da araba, motosiklet veya karavan alabilmenin mümkün oldugunu anlatiyor. Reklam filminde ayni zamanda, firmanin enflasyon korumali yeni tasarruf finansman ürünü de tanitiliyor. Alaaddin imzasiyla, Haciyatmaz prodüksiyonlugunda çekilen reklam filminin yönetmen koltugunda deneyimli isim Burcu Matur oturuyor.

Firma, ülke genelindeki 118 subesiyle tam zamaninda teslimat ilkesiyle bugüne kadar 220 bini askin ailenin ev, araba ve is yeri finansman teslimatini gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile