Erek Doğal Kaynak Suyu Temiz Çıktı

Erek Doğal Kaynak Suyu Temiz Çıktı

Van'da üretim yapan Erek Doğal Kaynak Suları'nın denetim raporlarının sonuçlarına göre her anlamda hijyenik olduğu belirtildi.

Firma yetkilileri, Son günlerde gündemi meşgul eden “Damacana Suları” ile ilgili polemiklere karşın, Sağlık Bakanlığı'nın 81 ildeki tüm su markalarının satış noktalarında yapmış olduğu denetim raporlarının Sonuçlarını kamuoyu ile paylaştığını belirttiler. Yetkililer, bu raporlar ışığında, su markalarının yetkili bayileri üzerindeki incelemelerde, tamamen depolama ve dağıtım koşulları ile ilgili bazı saptama ve uyarılarda bulunulduğunu söylediler.

Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk su şişeleme ve ambalajlama fabrikası olarak ildeki bayilere gerekli uyarı ve yaptırıma dayalı düzenlemeler zaman kaybedilmeden yapıldığını belirten yetkililer, ”Kurulduğu 8 yıldan bugüne kadar adı, adeta Van’ımız ile bütünleşmiş olan Erek Suyu, taşıdığı sorumluluğun farkında olup, bu sorumluluğu onuru ve şerefi ile taşımaya devam edecektir. Bizi tercih eden bütün müşterilerimize ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile