Esenler' De Ömer Döngeloglu Hoca Dualarla Anildi

Esenler' De Ömer Döngeloglu Hoca Dualarla Anildi

Esenler Belediyesi, sundugu televizyon programlari ve Ramazan ayina özel yayinlariyla herkes tarafindan taninan ilahiyatçi-yazar Ömer Döngeloglu için anma programi düzenledi. Programa, vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Esenler Belediyesi yaptigi dini programlarla toplumun genis kesimleri tarafindan taninan ve geçirdigi Covid-19 nedeniyle 2020 yilinda vefat eden ilahiyatçi-yazar Ömer Döngeloglu için bir anma programi düzenledi.

Esenler Dörtyol Meydani’nda bulunan Ramazan etkinlik alaninda gerçeklesen programda Kur’an-i Kerim tilaveti ve belgesel gösterimi yapildi. Ardindan Hoca Ahmet Özkarataslioglu konusma gerçeklestirdi. Programa onu seven onlarca vatandas katildi.



“Sürekli dinledigim bir hocaydi”

Katilimci Aysenur Coskun “Öncelikle Allah rahmet eylesin. Sürekli dinledigim bir hocaydi. Televizyonlarda ve sahnelerde yoklugunu çok ariyoruz. O geldiginde gelmeye çalisiyorum. Keske burada olsaydi. Çalistigim için pek gelemiyorum ama elimden geldigince kardesimi getiriyorum. Bugünde bir hocamiz gelecek” dedi.



“Kendisini çok seviyorum”

Anma programina katilan Ilyas Çakir ise, “Ömer Döngeloglu hocamizla Esenlerin Ramazan programlarinda sürekli her Ramazan dinledigimiz çok güzel hocamizdi. Allah rahmet eylesin. Kendisini çok seviyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile