Esenyurt Belediyesi'nde 'Sömestir Senligi' Açiklamasi Ögrencilere 28 Bransta Kurs Hizmeti Verildi

Esenyurt Belediyesi'nde 'Sömestir Senligi' Açiklamasi Ögrencilere 28 Bransta Kurs Hizmeti Verildi

Esenyurt Belediyesi, sömestir tatiline giren ögrencilere “Sömestir Senligi” kapsaminda bütün spor merkezlerinde 28 bransta kurs hizmeti verdi.

Esenyurt Belediyesi, ögrencilerin yariyil tatillerini daha verimli ve saglikli geçirebilmesi amaciyla çocuklara spor dolu bir program hazirladi. “Sömestir Senligi” kapsaminda belediye bünyesindeki tüm spor merkezlerinde düzenlenen faaliyetlerle futboldan voleybola, karateden jimnastige kadar toplam 28 bransta egitimler verildi.

Alaninda uzman hocalarin verdigi egitimlerden 7-14 yas arasinda bulunan çok sayida çocuk yararlandi. Istedigi bransta egitim alma imkani bulan çocuklar hem eglenceli bir tatil geçirirken hem de spor dallarina olan yatkinliklarini kesfetmis oldu.

“Yetenekli olduklari alanlara yönlendiriyoruz”

Esenyurt Belediyesi bünyesinde futbol antrenörlügü yapan Kenan Aldemir, Esenyurtlu çocuklarin yaninda olduklarini ifade ederek “Biz burada ögrencilerimize önce iyi insan olmayi, daha sonrasinda iyi vatandas olabilmeyi, sonrasindaki süreçlerde ise iyi bir sporcu olmayi ögretiyoruz. Vermis oldugumuz egitimlerde ilk amacimiz çocuklarimizi kötü aliskanliklardan korumak ve spora yönlendirmek. Bununla ilgili olarak çocuklarimiza elimizden geldigince yardimci olmaya çalisiyoruz. Belediye olarak her mahallede spor etkinliklerimiz oluyor. Bununla birlikte tüm spor dallarinda çocuklarin önünü açmaya çalisiyoruz. Elde ettigimiz bulgularla çocuklarimizi yetenekli oldugu alanlarda daha profesyonel olmaya sevk ediyoruz. Sömestir tatilinde çocuklarin kendilerini gelistirebilecekleri, eglenebilecekleri turnuvalar yapiyoruz. Belediyemizin düzenledigi programlara göre egitimler veriyoruz” dedi.



“Kötü aliskanliklardan uzaklasiyorlar”

Çocugu spor faaliyetlerine katilan vatandas Zafer Güngör de belediyenin hizmetlerinden memnun oldugunu belirterek “Bu etkinliklerden çok memnunuz çünkü çocuklarimiz hem enerjisini atiyor hem de spor yeteneklerini kesfediyor. Çocuklar belediyenin spor tesislerine gelerek kötü aliskanliklardan da uzaklasmis oluyor. Bu zorlu ekonomik sartlarda burada ücretsiz egitimler verilmesi ayrica güzel bir durum. Aileler, rahatlikla çocuklarini bu spor etkinliklerine getirerek kaliteli vakit geçirmelerini saglayabilirler. Esenyurt Belediyesi’ne verdigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

“Bizimle çok ilgileniyorlar”

Yariyil tatilini sporla dolu geçirdigini söyleyen ögrenci Utku Ay ise “Tatilde buraya gelip hem spor yapiyorum hem de keyifli vakit geçiriyorum. Hocalarimiz bizimle çok ilgileniyorlar. Burada hem disiplinli olmayi ögreniyorum hem de kötü aliskanliklardan uzaklasarak spora yöneliyorum. Ben belediyenin spor hizmetlerinden çok memnunum. Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt’a bu hizmetlerinden dolayi hem kendim hem de arkadaslarim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile