Esenyurt'ta Freni Patlayan Minibüs, IETT Otobüsüne Çarpti Açiklamasi 6 Yarali

Esenyurt'ta Freni Patlayan Minibüs, IETT Otobüsüne Çarpti Açiklamasi 6 Yarali

Esenyurt’ta freni patlayan minibüs, IETT otobüsüne çarpti. Kazada, minibüste bulunan 6 yolcu yaralanirken, yasanan o anlar çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, saat 09.30 siralarinda Esenyurt Balikyolu Mahallesi Amasyalilar Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, yokus asagi ilerleyen 34 GKC 574 plakali servis minibüsü, freninin bosalmasiyla caddede seyir halinde bulunan 142 F hattindaki halk otobüsüne çarpti. Yasanan kaza sonrasinda yaralilarin oldugunu gören çevredeki vatandaslar, durumu yetkililere haber verdi. Olay yerine çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekibi gelirken, yaralilar olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan Esenyurt Devlet Hastanesine kaldirildi. Araç sürücüleri, polis ekipleri tarafindan ifade için karakola götürülürken, yasanan kaza anlari ise saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

“Bir ses duyduk”

Yasanan kaza anlarini anlatan esnaf Nigar Sahin, “Biz bir ses duyduk ve disariya çiktik. Freni patlayan bir servis minibüsünün halk otobüsüne çarptigini gördük. Yaralilarin oldugunu gördük. Ambulanslar geldi ve yaralilari hastaneye götürdü. Zaten bu yolda daha önce de birçok kaza yasandi. Burayla ilgili yetkililerin önlem almasini istiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile