Esenyurtlular Ramazan Sohbetlerinde Bulusuyor

Esenyurtlular Ramazan Sohbetlerinde Bulusuyor

Esenyurt Belediyesi, birbirinden renkli etkinliklerle Ramazan’in manevi iklimini Esenyurtlulara yasatmaya devam ediyor. Eski Belediye Binasi’nda gerçeklestirilen sohbette Yazar ve Arastirmaci Prof. Dr. Caner Taslaman, okuyucular ile bir araya geldi. Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt da etkinlige katilarak, sohbeti vatandaslarla beraber dinledi.

Esenyurt Belediyesi, vatandaslari çesitli etkinliklerde bulusturmaya devam ediyor. Düzenlenen Ramazan etkinliklerinin onuncu gününde de yüzlerce Esenyurtlu, Eski Belediye Binasi Bahçesi’nde eski Ramazan günlerinin maneviyatini paylasti. Kurulan Ramazan çadirinda Hacivat Karagöz Gölge Oyunu ve Illüzyon Gösterisi ile baslayan etkinlik, Prof. Dr. Caner Taslaman’in anlamli sohbeti ile devam etti. Etkinlik alanina gelerek vatandaslarla bulusan Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, önce Ramazan Çarsisi’ni ziyaret ederek EMEGIM meslek edindirme kurslarinda yapilan el emegi ürünleri inceledi, ardindan Esenyurtlular ile birlikte Prof. Dr. Caner Taslaman’in sohbetine katildi.

Içinde çesitli etkinliklerin gerçeklestigi Ramazan çadiri, belediye bünyesindeki kurslarda yapilan el emegi ürünlerin sergilendigi Ramazan Çarsisi ve çocuklar için senlik alanina dönüsen oyun parki ile Eski Belediye Bahçesi’ne yüzlerce vatandas katilim sagladi.

“Esenyurt’ta bu canliligi görmek hosuma gitti”

Esenyurtlularla sohbet gerçeklestirerek Ramazan’in maneviyatini paylasan Prof. Dr. Caner Taslaman, “Esenyurt’u çok iyi buldum, çünkü Ramazan’da Istanbul’un diger semtlerine göre çok daha canli. Bu canliligi görmek hosuma gitti. Bunu gerçeklestirenleri tebrik ediyorum. Umarim buradaki eski Ramazan coskusu Istanbul’un diger semtlerine de yayilir” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Esenyurt Belediye Bahçesi’ndeki etkinlikler, bugün saat 21.00’de Orta Oyunu ve Katip Zenne Gösterisi ile baslayip, 21.30’da Kaan Murat Yanik’in Meddah-Anlati’si ile devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile