Esini Ve Oglunu Yanginda Kaybeden Acili Baba Açiklamasi 'Berbat Durumdayim'

Esini Ve Oglunu Yanginda Kaybeden Acili Baba Açiklamasi 'Berbat Durumdayim'

Adana’da çikan yanginda esini ve 1 yasindaki evladini kaybeden acili baba, “Berbat durumdayim. Bence yangin sigaradan çikti” dedi.

Merkez Sariçam ilçesi Suluca Mahallesi’ndeki TOKI konutlarinin CYB-1 A blok 2’inci katindaki dairede saat 02.30 siralarinda yangin çikti.

Bu sirada dairedeki Cumali Baris ile esi Fas asilli Meryem El Makrum (27) ve çocuklari 1 yasindaki Mehmet Emin Baris mahsur kaldi. Çiftin komsularinin ihbari üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalismasiyla evden çikarilan Meryem El Makrum ve Mehmet Emin Baris’in hayatini kaybettigi belirlendi.

Hafif yaralanan baba Cumali Baris ise ambulansla Adana Sehir ve Egitim Hastanesi’ne götürüldü.

Cenazeler teslim edildi

Adana Adli Tip Kurumu Morgu’nda yapilan otopsinin ardindan Meryem El Makrum ve oglu Mehmet Emin Baris’in cansiz bedenleri baba Cumali Baris ve ailesine teslim edildi.

“Yangin bence sigaradan çikti”

Bu sirada gazetecilere konusan baba Baris, esinin sigara kullandigini ve yanginin bu nedenle çikmis olabilecegini belirterek, “12’e kadar esimle birlikte oturduk. Sonra ben yatmaya gittim. Esim, kardesleri ve akrabalariyla görüntülü görüsüp bayramlasiyordu. Gece yangin çikti. Salon tarafi yanmisti. dumandan göz gözü görmüyordu. Kendimi disari zor attim. Onlar içeride kaldi. Itfaiye geldiginde hayatlarini kaybetmislerdi. Yanginin neden çiktigi net degil. Kimisi klima, kimisi tüp diyor. Benim fikrim sigara. Berbat durumdayim” ifadelerini kullandi.

Anne ve oglunun cenazesi Buruk Mezarligi’nda topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile