Eski Milli Atlet Süreyya Ayhan'dan Baskan Demirbas'a Ziyaret

Ankara’nin Çubuk ilçesine beden egitimi ögretmeni olarak atanan eski milli atlet Süreyya Ayhan Kop, Çubuk Belediye Baskani Baki Demirbas'i makaminda ziyaret etti.

Sehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine beden egitimi ögretmeni olarak atanan eski milli atlet Süreyya Ayhan Kop'u makaminda kabul eden Belediye Baskani Demirbas, ilçelerine milli bir sporcunun atanmasindan duydugu mutlulugu ifade etti.

Ilçelerinde yeni Süreyya Ayhan'larin yetismesini arzuladiklarini dile getiren Demirbas, "Insallah hocamizin destekleriyle ilçemizde milli atletler yetistirmek istiyoruz. Kendisinden bu konuda destek bekliyoruz." dedi.

Demirbas, Süreyya Ayhan Kop ile spora baslama serüveni, milli sporcu olmasi ve elde ettigi basarilari ve yasadiklarina iliskin sohbet etti.

MillîiEgitim Bakanligi tarafindan "milli sporcu" kontenjanindan beden egitimi ögretmenligi kadrosundan ilk tercihi olan Çubuk'a atandigini söyleyen Ayhan, ilçede görev yapmaktan son derece mutlu oldugunu belirtti.

Kendisi gibi milli atletler yetistirmek için çalisacagini kaydeden Ayhan, söyle devam etti:

"Geldigim günden beri inanin memleketimden daha sicak, daha güzel bir hava ile karsilastim. Çubuk’un her yerini gezme firsatim da oldu çok güzel alanlar var. Gerek parkiyla gerek spor alanlariyla çok güzel. Ben bu kadar güzel ve çok fazla imkanin oldugunu tahmin edemiyordum. Burada güzel seyler yapmak için buraya geldik. Insallah buradan iyi sporcular çikaracagiz. Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Simdiden okulla ufak ufak seçmelere basladik. Insallah Çubuk’un tamaminda bir tarama yaparak kabiliyetli çocuklari bulacagiz ve Çubuk Belediyesi adina da turnuvalara hazirlayacagiz."

Konusmalardan sonra Demirbas, Ayhan'a Çubuk Agat tasindan kolye hediye etti.

Ziyarette Ayhan'a Sehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Recai Özdemir ve esi atletizm antrenörü Yücel Kop da eslik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile